REFORM HABER  - Aziz Çetin başkanlığındaki Antalyaspor A.Ş.’de yönetime giren Gaziantepli iş insanı Abdülkadir Satıcı’nın tam bir futbol aşığı olduğu öğrenildi. Antalya’da da iş yerleri bulunan Satıcı, turizmci olduğunu ve Belek’te yaşadığını belirtti. Genç yönetici, “İngiltere’de işyerlerim ve yatırımlarım var.

Evliya Çelebi gibi yönetici

Amerika kıtasında Venezuela ve Dominik Cumhuriyeti’nde şirketlerim var ve bu ülkelere ihracat yapıyorum. Futbol camiasında Brezilya, Şili, Arjantin, Kolombiya ve Venezuela’da birçok eski futbolcu dostlarım var. Antalyaspor’a genç ve gelecek vaat eden oyuncuları kazandırmak ve gelecekte kulübümüzü istikrarlı olarak zirveye taşımak istiyoruz” şeklinde konuştu.
 


Tek takım, tek camia
Satıcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Özellikle sayın başkanımız Aziz Çetin’in kulüp ve camiamızın geleceği için çok güzel düşünceleri ve projeleri var. Umarım bu projeleri en kısa zamanda uygulama şansı olur. Biz de Aziz Çetin başkan önderliğinde elimizden geleni kulübümüz için yapacağız. Artık benim tek takımım tek camiam var. O da temsil ettiğim Antalyaspor’dur. Antalyaspor’da bana bu onurlu gururlu görevi layık gören sayın Aziz Çetin başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim. Bekar olduğum için her zaman seyahat özgürlüğüm var. Antalyaspor için her zaman yurt dışında zamanım olacak."