Türk futbolunun önemli teknik direktörleri arasında yer alan Sergen Yalçın, 2020/21 sezonunda Beşiktaş 'ın başında çifte kupa kazanmıştı. Galatasaray ile nefes kesen bir şampiyonluk yarışına giren Beşiktaş, o dönem averaj farkıyla şampiyon olmuş ve Türkiye Kupası'nı da müzesine götürmüştü.

DİNLENMEYİ TERCİH ETTİ

Son şampiyonluğunu Sergen Yalçın döneminde yaşayan siyah-beyazlı ekip, daha sonra Önder Karaveli, Valerien Ismael ve Şenol Güneş ile çalıştı. Bu süreçte birçok takımdan teklif almasına rağmen dinlenmeyi seçen Sergen Yalçın, henüz bir takımın başına geçmedi.

"AYRILDIKTAN SONRA TEKLİFLER ALDIM"

Geçtiğimiz aylarda bir televizyon programına konuk olan Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra aldığı teklifleri şöyle açıklamıştı: "Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra birkaç tane Katar'dan, 2-3 tane Süper Lig'den teklif geldi. 3 büyükten teklif gelmedi. Kabul etmedim. 8 ay kafamı toparlayamadım."

A Milli Futbol Takımı'nın başına geçeceği de konuşulan deneyimli çalıştırıcı, bu iddiaları da yalanlamıştı.

Yeni bir takımla anlaşmaya hazır olduğu iddia edilen Sergen Yalçın ile ilgili flaş bir haber gündeme geldi.

GAZİANTEP FK İLE GÖRÜŞTÜ

 Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Gaziantep FK, Sergen Yalçın ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Yöneticilerin, istenen sonuçların alınamaması nedeniyle Sergen Yalçın ile görüştüğü kaydedildi.

Sergen Yalçın'ın ise Erol Bulut'un görevde olması nedeniyle gelen teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

Öte yandan başkanı istifa eden Gaziantep FK'da gelecek olan yeni yönetimin de Erol Bulut ile yolları ayırması halinde yeniden Sergen Yalçın ismine yöneleceği aktarıldı.