REFORM HABER - Kariyerinde TFF 1’inci Lig, 2’inci Lig ve 3’üncü Liglerde birçok takımın formasını giyen Atmaca, yeni sezon da ise Gaziantep Ankasspor’un başarısı için mücadele edecek.

"Son takviyemizi yaptık"

Bu sezon bütün zorlu koşullara rağmen Gaziantep’i, Bölgesel Amatör Lig'te temsil etmeye kararlı olduklarını ifade eden Gaziantep Ankasspor kulüp başkanı Alaettin Atalar, “Özellikle dünyayı etkisi altına alan Covid-19 nedeniyle kadromuzu geniş tutmaya özen gösterdik ve her mevkiide birbirinden yetenekli oyuncularımızı kadromuza kattık. Transferin son gününde yaklaşık 3 sezondur takip ettiğimiz ve yeteneğini çok iyi bildiğimiz Cemre Atmaca ile anlaşma sağladık. Artık transfer defterimizi kapattık ve bundan sonra sözü teknik ekibimiz ile futbolcularımız söyleyecek. Cemre Atmaca’nın kulübümüze de katkılar sunacağına yürekten inanıyorum. Her iki tarafa da hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

"Görevimizi yapacağız"
Hedefi ve uzun vadede oldukça güzel projeleri olan Gaziantep Ankasspor’a transferini gerçekleştirenlere teşekkür eden Atmaca, “Özellikle burada oynayan yakın arkadaşlarımın kulüp hakkındaki açıklamaları buraya gelmemde önemli etken oldu. Artık biz de sahada görevimizi en iyi şekilde yerine getirerek kulübümüzü hedefine taşımak istiyoruz” dedi.