Gaziantep FK’da bu ay içinde veya Haziran başında yapılması planlanan olağan genel kurul hazırlıkları başladı.

2 yıldır görev başında olan mevcut başkan Mehmet Büyükekşi görevi bırakacak olurken yerine ise Cevdet Akınal’ın geleceği öğrenildi. 

Önümüzdeki haftalarda Olağan seçimli kongre gerçekleştirecek olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde Mehmet Büyükekşi'nin bırakacak olmasıyla birlikte yeni başkanı Cevdet Akınal'ın olacağı iddia edildi.

Elde edilen bilgilere göre yönetim için Cevdet Akınal' isminde karar kılındığı ve bu konuyu Vali Davut Gül ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile paylaşılırken büyük olasıkla yapılacak kongrede tek liste ile girerek başkan olacağı öğrenildi.

Öte yandan şu anda mevcut yönetimde başkan vekili olarak görevini sürdüren Cevdet Akınal'ın yönetim listesi çalışması yapmaya başladığı da bildirildi.

YÖNETİMDEN AYRILIKLAR OLACAK

Başkan Mehmet Büyükekşi ile birlikte mevcut yönetimden ayrılanlarında olacağı belirtildi. Bazı yöneticilerin işlerinin yoğunluğu nedeniyle yapılan olağan kongrede yönetime girmemek için izin istedikleri öğrenildi. O isimlerden en belirgin isim ise girmeyeceğini açıklayan Müslüm Özmen oldu. Gelişmeler bu şekilde ilerlerken ayrılacaklarını yerine ise yeni isimler yönetime dahil edilecek. Eyup Özkan

Kırmızı siyahlı kulüpte bayrağı devralma hazırlığında olan Cevdet Akınal'ın yönetim oluşturmak için kolları sıvadığı ve bir çok yeni ismin yeni yönetimde yer alacağı ayrıca gelen bilgiler arasında yer aldı.