AI’NTEP Fest, 9-10 Mayıs'ta Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Profesyoneller, akademisyenler, öğrenciler ve teknoloji tutkunları için, AI’NTEP Fest Türkiye'de bir araya geliyor. AI’NTEP Fest, Türkiye'nin yapay zeka alanında öncü bir platform olmayı hedefleyen kapsamlı bir etkinliktir.

Profesyonelleri, akademisyenleri, öğrencileri ve teknoloji meraklılarını bir araya getiren bu festival, hackathon, konferans serisi ve fuar alanı olmak üzere üç ana bölümden oluşacak. AI’NTEP Fest, güçlü sponsorlar ve sektör liderleri ile işbirliği içinde yapay zeka dünyasındaki son trendleri, araştırmaları ve uygulamaları keşfetme fırsatı sunacak.

X'te herkes artık mavi tik alabilecek! Üstelik ücretsiz X'te herkes artık mavi tik alabilecek! Üstelik ücretsiz

Ekran Görüntüsü 2024 05 08 160138

 Bu kapsamlı etki, AI’NTEP Fest'te derinlemesine ele alınacak; yapay zekanın bugünkü önemi, sektöre olan etkileri ve geleceğe yönelik vizyonları tartışılacak. Katılımcılar, yapay zeka konusunda en güncel bilgileri edinme, sektör liderleri ile etkileşimde bulunma ve bu alanda kariyer ve girişim fırsatları keşfetme şansı bulacak.

Konferans bölümünde, 6 panelde önemli kuruluşlardan gelen konuşmacılar bir araya gelecek. Yapay zeka alanındaki en son gelişmeleri paylaşacak olan bu uzmanlar, ilham verici bilgiler sunacak. 

Ekran Görüntüsü 2024 05 08 160704