Tahmazoğlu 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramını kutladı Tahmazoğlu 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramını kutladı

Gaziantep Lokantacılar, Kebapçılar, Baklavacılar, Tatlıcılar, Pastacılar Esnaf odası başkanı Abdülkadir Katmerci, Gaziantep’in kanayan yarası haline gelen Yeme içme sektöründe yaşanan aşırı fiyat dalgalanmalarının çözümü için yoğun mesai harcarken, bu konuyu Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’ı ziyaret ederek sektörde yaşanan sıkıntı ve problemleri kendilerine iletti.

E7B1F456 C988 4F81 B6A0 056B574Db2Aa

“ESNAF VE ZANAATKARLARIN YAŞAMIŞ OLDUKLARI PROBLEMLERİN FARKINDAYIZ”

Gaziantep Lokantacılar, Kebapçılar, Baklavacılar, Tatlıcılar, Pastacılar Esnaf odası başkanı Abdülkadir Katmerci, hem esnafın hem de vatandaşların yaşadığı problemlerin farkında olduklarını söyledi. Özelikle yaşanan fiyat dalgalamalarının çözümü için ellerini taşın altına koyduklarını ifade eden Katmerci, konun çözümünün takipçisi olmaya devam edeceklerini belirtti. AŞIRI FİYAT

DALGALANMALARI VE PROBLEMLERİ BAKAN YARDIMCISINA İLETTİ

Gaziantep Lokantacılar, Kebapçılar, Baklavacılar, Tatlıcılar, Pastacılar Esnaf odası başkanı Abdülkadir Katmerci, “Yeme, içme sektöründe yaşanan aşırı fiyat dalgalanmaları hammadde Tedariğini de yaşanan problemlerin esnaf ve Zanaatkarların yaşamış oldukları problemlerin dile getirildiği çok verimli bir toplantı oldu. Değerli bakan yardımcımız sunmuş olduğumuz raporu inceleyerek ilgili paydaşlar ile paylaşacağını tarafımıza ilettiler. Esnaflarımız ve camiamıza için çalışmaya devam edeceğiz saygılarımla” dedi.