DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Av. Ertuğrul Kaya ve yönetim Kurulu üyeleri, kısa bir aranın ardından yeniden başladı. Partinin vatandaşlar tarafından tanınması, vatandaşların ve esnafın sorunlarının yerinde tespiti için çalışan DEVA Partisi, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşmaya devam edecek.
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Av. Ertuğrul Kaya ve yönetim Kurulu üyeleri, kentin nabzını tutmaya devam ediyor. Partinin tanıtımı, vatandaşın ve esnafın sorunlarının yerinde tespiti konusunda saha çalışmalarına hız veren DEVA Partisi, kentte etkisini artırıyor. İl ve İlçe Teşkilatlarının sahaya inerek yürüttükleri çalışmalar, vatandaş tarafından olumlu karşılanırken DEVA Partisi, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşmaya devam ediyor.


Durmadan çalışıyoruz!
Geçtiğimiz gün Gümüştekin Mahallesi’nde saha çalışmalarını sürdüren DEVA Partisi Teşkilatları, vatandaşlar ve esnaf ile sohbet etti. Sorunları ve çözüm önerilerini anlatan DEVA Partisi İl Başkanı Av. Ertuğrul Kaya, ‘’ Seçim olsun veya olmasın biz esnafımızla buluşmaya devam edeceğiz. 7’den 77’ye herkese ulaşmaya çalışıyor herkese DEVA Partisi’ni anlatıyoruz. Biz Gaziantep’i seviyoruz. Bu şehri sevdiğimiz için mahallelerinde, sokaklarında, caddelerinde durmadan çalışıyoruz. Kimsenin uğramadığı arka sokaklarda DEVA Gaziantep var’’ dedi.