Gaziantep Ticaret Odası’nda yapılan genel kurul toplantısının divan başkanlığını Gaziantep Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu yaptı. Mevcut Başkan Sedat Özdinç’in aday olmadığı seçimde, kuyumcuların yeni başkanlığına Tuncay Tabur seçildi.

“Yeni yönetime başarılar diliyorum”

Dört dönemden bu yana Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanlığı’nı yapan Sedat Özdinç, bu hizmet yarışında bayrağı gençlere bırakmanın zamanı geldiğini belirterek; “Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı genç arkadaşlarımıza, kardeşlerimize devretme zamanı gelmiştir. Olağan kongrede aday değilim. Son dönemimizde başkan yardımcılığı görevinde bulunan Tuncay Tabur kardeşimin, bu hizmet bayrağını daha da iyi yerlere taşıyacağından şüphem yoktur. Bugün birlik ve beraberlik örneği göstererek, tek liste ile seçime gidiyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve şimdiden yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

“Esnafımızın sesi olacağımıza söz veriyorum”

Gaziantep Kuyumcular Odası genel kurulunda aday olmayan Sedat Özdinç’in yönetiminde başkan yardımcılığı yapan Tuncay Tabur, tek liste ile girdiği seçim ile Gaziantep Kuyumcular Odası’nın yeni başkanı oldu. Tabur, kendisine gösterilen bu güvenden dolayı tüm kuyumcu esnafına teşekkür ederek; “Sedat Başkan'ımızın yönetiminde, güzel işlere imza attık. Bu bir hizmet yarışıdır ve beni bu göreve layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Tek liste olarak seçime gitmek, bizim sorumluluğumuzu daha da fazla artırıyor. Bize gösterilen bu güvene layık olmak adına, ortak akılla tüm esnafımızın sesi olacağımıza söz veriyorum” diye konuştu.

Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı 

Tuncay Tabur 

Yönetim Kurulu Üyeleri

Mesut Altınbaş

Hüseyin Sulakdağ

Abdulkerim İlbay

Atilla Özpolat

Abdulvahap Mekki

Salman Turuşkan 

Yedek Üyeler

Ergün Tatar

M.Galip Aytaç

Bünyamin Değer

İhsan Öztürkmen

Yusuf Özkan

Tuncay Atar

Ercan Zorkirişçi 

Denetim Kurulu

Mustafa Hasan Elmas

Serkan Bakar 

Mete Emre Aykaç