Kampa Kızılay kadın gönüllüleri, Genç Kızılay Gaziantep, Kızılay'ın profesyonel ekibinden Toplum merkezi, Kızılay kart, Kan merkezi, Ülke koordinatörlüğü ve Kızılay çocuk koordinatörlüğü çalışanları da katıldı. Türk Kızılay yöneticilerin de ilgiyle takip ettiği kampa yoğun ilgi gösterildi.

Türkiye genelinde şube faaliyetlerinde kadınların aktif rol alması ve çalışmalara etkin şekilde katılım göstermeleri için çeşitli etkinlikler organize eden Kızılay, bu etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Gaziantep Kızılay Kadın Teşkilatı 18 -19 Haziran tarihlerinde motivasyon ve eğitim kampı düzenledi. Kampa Kızılay kadın gönüllüleri, Genç Kızılay Gaziantep, Kızılay'ın profesyonel ekibinden Toplum merkezi, Kızılay kart, Kan merkezi, Ülke koordinatörlüğü ve Kızılay çocuk koordinatörlüğü çalışanları da katıldı.

Şehir dışından katılımın da olduğu kampın ilk günü, Şehitkamil ve Şahinbey şube yönetimleri de kamp ateşini yakmak üzere katıldılar.

Tüm şubelerin, Kızılay Kadın, Genç Kızılay ve Profesyonel ekibin olduğu kampta Kızılay ailesi olarak samimi zamanlar geçirildi.


Kampta Kızılay Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik kamp ateşini yakıp türkü söyledi. Kızılay Kadın Başkanı Emine Yağmur, amaçlarının bu güçlü ailenin her parçasının birbiri ile doğru diyalogları kurarak Gaziantep'te en iyi hizmeti vermek olduğunu söyledi.