Huzuru solumanızı sağlayan eşsiz deniz manzarasına karşı yerini alan Göl İstanbul villaları, doğal mimarili yapısı ile sizi deniz ve yeşilliklerle iç içe bir yaşam stiline davet ediyor. Zarif görünüme sahip olan ve rafine mimarisinin altını çizen evler, ferah ve aynı zamanda prestijli bir hayat sunuyor. Toplamda 97 lüks villadan oluşan bu eşsiz projede 5+1, 6+1 ve 7+1’lik tek katlı villalar bulunuyor. 172.300 m²’lik bir alana konumlandırılmış olan Göl İstanbul Villaları, sessiz ve izole bir yaşam vadediyor.

Göl İstanbul Villalarını Kim Yapıyor?

Göl İstanbul projesi, Bilgiçler Yapı ve Kullar Grup ortak çalışmasıdır.

2007 yılında lanse edilmiş olan Bilgiçler Yapı, estetik mimariyi kalite ile bir araya getiren bir anlayışa sahip. İç ve dış pazarda eşsiz tecrübeler edinmiş olan Bilgiçler Yapı, doğaya ve insana saygılı yaşam alanları tasarlamayı amaç ediniyor. Şirketin portföyünde Aktim 1, Aktim 2 ve Minaspark Gürpınar projeleri yer alıyor.

1971’de kurulmuş olan Kullar Grup, iplik ve elyaf sanayide edindiği küresel deneyimi 2007 yılında kurduğu Kullar İnşaat’a taşıyor. Merkezi noktalar başta olmak üzere hayata yakın olan ve aynı zamanda hayata estetik detaylar katan yapılar inşa eden Kullar İnşaat’ın portföyünde; Ginza Lavinya Park, Otoport, Lavinya City, Lavinya Marmara ve Vetro City gibi yapılar bulunuyor.

Göl İstanbul Vaziyet Planı

Göl İstanbul, iç mimari detaylarıyla olduğu kadar vaziyet planıyla da büyülüyor. Villa yapısına farklı bir soluk kazandıran Göl İstanbul Villaları; ferah bir giriş ve Göl İstanbul karşılama alanı ile sakinlerine merhaba diyor. Sonrasında etkinlik alanı, otoparkları, locası, havuzu, spor etkinlik alanı ve çocuk oyun alanı ile sakinlerine eşsiz olanaklar sunuyor.

Göl İstanbul Villa Çeşitleri

Modern ve yenilikçi bir tasarım anlayışının hakim olduğu villalar, akıllı tasarım detayları ve yatay mimarisiyle dikkat çekiyor. Yaşam standardını yükseltecek olan Göl İstanbul villaları, değişen ihtiyaçlarınıza göre şekil alabilecek bir yapıya sahip. Şehrin içinde izole bir yaşam sürmenin en özel halini sunan villalar, her detayı düşünülmüş proje yapısıyla kendine farklı bir yer ediniyor. Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam sürmeniz için her detayı düşünülmüş olan projede farklı ihtiyaçlara yanıt veren Göl İstanbul villa çeşitleri bulunuyor.

Karanfil Villası

Karanfilin şıklığını yansıtan villa; 5 oda, eşsiz bir bahçe, havuz ve 1012 m2’lik bir alan ile göz alıcı bir yaşam vadediyor.

Nilüfer Villası

Adeta nilüferin gizli güzelliğini yansıtan Nilüfer villası; 6 odaya, izole bir konfor sunan bahçeye, havuza ve 1260 m2’lik bir alana sahip.

Orkide Villası

Orkide ferahlığında bir yaşam sunan orkide villası; 7 oda, eşsiz bir bahçe, havuz ve 1350 m2’lik bir alan ile eşsiz manzarayı bir arada sunarak sabahları mutluluk verirken akşamları huzuru yaşatıyor.

Göl İstanbul Villaları Konumu

Göl İstanbul konumu ile hem şehir hayatının içinde olmanızı sağlıyor hem de huzuru bulmanız için sizi şehir hayatından izole ediyor. Göl Evleri Büyükçekmece’de konumlanıyor. 5000 m²’lik meydanı ile sakinlerine merhaba diyen Göl İstanbul ulaşım kolaylığı yaşatıyor. Sadece size özel bir yaşam alanı sunan Göl İstanbul Villaları, her yere rahat ulaşım imkanı yaşatarak hayatın her anını yaşamanızı sağlıyor.

Göl İstanbul Villaları Fiyatları

Göl İstanbul villa fiyatları, seçeceğiniz villa özelinde farklılık gösteriyor. Merkezi ısıtma, 24 saat güvenlik, fitness, asansör, yük asansörü, çocuk parkı, ısı yalıtımı, kapalı otopark, sauna, açık havuz, ADSL altyapısı, jeneratör, açık otopark ve ses yalıtımına sahip olan villalar, her detayı düşünülmüş bir yaşam stili sunuyor.

Toplamda 172.300 metrekarelik arazi alanına sahip olan Göl İstanbul Villaları projesinde 97 adet lüks villa bulunuyor ve 3 farklı yapı tarzına yer veriliyor. 5+1, 6+1 ve 7+1’lik tek katlı villaların bulunduğu projede her bütçeye uygun konutlar bulunuyor. Yatırımcılar için de eşsiz ayrıcalıklar yaratan, Karanfil Villası, Nilüfer Villası, Orkide Villası adı verilen ve 3 farklı temada hazırlanan villalar, satış ofisinde konuklarını bekliyor.