Berrak Tüzünataç, çırılçıplak kameranın karşına geçti

Ünlü model Berrak Tüzünataç , sosyal medya hesabından vücudunun tamamen boyandığı ve çırılçıplak olduğu fotoğrafı paylaştı. Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz haftalarda bir sanat çalışması için sosyal medya hesabı Instagram'a yüklediği fotoğraflarla bir hayli konuşuldu. Tüzünataç, o fotoğrafların bir amaç için olduğunu devamının da geleceğini söyledi.

ÇOK SAYIDA BEĞENİ VE YORUM ALDI

Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı pozların altına, "Özgürlüğün doğuşu" notunu düştü. Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı pozlar kısa süre içinde çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

SANATSAL BİR ÇALIŞMA OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Tüzünataç, daha önce pozların herhangi bir iş için çekilmediğini tamamıyla sanatsal çalışma olduğunu söylemişti.

İşte Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı o kareler;Daha önce bir sanat çalışması için vücudunda 'bla' yazısıyla kameraların karşısına geçen model Berrak Tüzünataç, yeni fotoğraflarını paylaştı. Tüzünataç, bu kez daha çok konuluşacak gibi duruyor.

Berrak Tüzünataç, bu kez yine aynı 'Bla bla' yazısını vücudunun her yerine yazdırdı. Güzel oyuncu, ikinci kez çırılçıplak kamera karşısına geçti.Bu hallerini Instagram'da paylaşan Tüzünataç ise beklemediği bir hamleyle karşılaştı. Sosyal medya hesabı Instagram Tüzünataç'ın çıplak fotoğraflarına sansür koydu.