EĞİTİM

Prof. Dr. Adil Kılıç’a hüzünlü veda töreni

Abone Ol

GAÜN Sporium Kapalı Halı Saı Prof. Dr. Murat Kütük ise Prof. Dr. Adil Kılıç’ın adil duruşuyla birçok kişinin hayatına dokunduğunu belirterek şunları katardı:  “Adil hoca, dostumdu. Eminim birçok üniversite çalışanın hayatına dokunmuştur. Adı kadar adil olan Adil hocam, yüreği dostlukla, şefkatle, iyilikle yoğrulmuş bir insandı. Buna biz zat şahitlik ettim. Herkesin sevgisini, takdirini kazanan iyi bir insan, iyi bir baba, iyi bir dost ve iyi bir idareciydi.  Sohbeti ve muhabbetiyle herkesin takdirini ve sevgisini kazanan biriydi. Bir yerde küslük varsa hemen bir araya getirip barıştırırdı.”

Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Ünüvar da Prof. Dr. Adil Kılıç’ı çok erken kaybettiklerini belirterek, insani yönü ve idareci yönüyle çok iyi bir insan olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Adil Kılıç eşi Naran Kılıç, derin bir üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Diyecek bir şey bulamıyorum, kelimelerin bittiği yer. Çok üzgünüz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

GAÜN İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akbaş’ın kıldırdığı cenaze namazından sonra merhumun cenazesi memleketi olan Niğde Merkez Hıdırlık Mezarlığında defnedilmek üzere sevenlerinin gözyaşlarıyla yıllarca hizmet ettiği Gaziantep Üniversitesinden uğurlandı.

{ "vars": { "account": "G-1REJ3H5V8B" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }