Türk Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi  Kadın Kolları Komisyonun düzenlediği geleneksel çalışan kadınlar buluşması Oğuzeli Seyir Tepe’de gerçekleşirdi. 
Kadınlar stk’larda daha fazla görev almalı
Türk Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi  Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Ayşe Yılmaz, kamu çalışanı kadınların sorunlarını dile getirirken, kadınların daha fazla STK’larda görev alması gerektiğini dile getirdi. Yılmaz, sendikal mücadelede görev alan kadınlara teşekkür ederken. sorunların çözümünde  sendikal faaliyetlerin önemini anlattı.
Kadın çalışanlarımızın iş yükü ağır
Türk Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Akmaz’da sendikal mücadelede kadınların önemli rol oynadığını belirtirken, sağlıktaki ağır iş yükünün, nöbetlerin, düşük maaşların ve gelecek kaygısının,  aile ve sosyal hayatlarını olumsuz yönde etkilediğini söyledi.
Durum değerlendirmesi yaptık    
Sağlık sektöründe kadınların çalışma koşullarının ve özlük haklarının iyileştirilmesi gerektiğinde dile getiren Akmaz ’’İş yeri temsilcilerimiz ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptık. İşyeri temsilcilerimizle sendikamızın üyelerine nasıl daha faydalı olacağımız ve sendikamızı daha ileriye nasıl  taşıyacağımız konusundaki fikirleri beyan ettik. Olumlu ve güzel bir etkinlik oldu. Bu etkinliğin gerçekleşmesi için bize destek olan Sayın Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.