Gaziantep Futbol Kulübü, transfer döneminde radikal kararlar alırken önceliği ise yabancı futbolcu transferine verdiği öğrenildi.
 
Astronomik rakamlar isteyen futbolcuları almamaya yanaşmayacak olan Kırmızı-siyahlılar sözleşmesi süren oyunculardan indirim isteyeceği ifade edildi.
 
Önceki yılların aksine transferde daha seçici ve düşük bütçeli bir dönem geçirmeyi hedefleyen kırmızı siyahlılarda, transferde son kararı yönetim verecek. Yabancı futbolcu seçiminde adeta ince eleyip sık dokuyacak olan Başkan Cevdet Akınal ve yönetim kurulu, Astronomik rakamlar isteyen futbolcularla masaya dahi oturulmayacak. Sözleşmesi devam  eden futbolculardan yüksek ücret alanlardan indirim istenecek. 
 
YOLLAR AYRILABİLİR


İndirime yanaşmayanlarla yol ayrımına kadar gidilebileceği ifade edelin Gaziantep FK’da önceki yılların aksine transferde tek yetkili ismin Erol Bulut olmayacağı belirtildi..

Alınan bilgiye göre yönetimin uygun gördüğü takdirde transferlerin yapılacağı ve önceden olduğu gibi menajerlere taviz verilmeyeceği ifade edildi.