Sezon başında teknik direktör Erol Bulut'un ısrarla istediği ve prensip anlaşmasına da varılan hatta Bolu'da takım kampına kadar getirilen ve son anda pürüz çıkmasıyla transferinden vazgeçilen Robin Yalçın ile yeniden temas kurulduğu öğrenildi.


Sezonu Almanya 2.Lig takımlarından Paderborn'da geçiren ve sözleşmesi sona eren Robin Yalçın'ın transfer edilmesi konusunda yönetime teknik direktör Erol Bulut tarafından rapor verilirken oyuncununda kırmızı siyahlı kulübe bu kez gelmek için oldukça istekli olduğu öğrenildi.

Erol Bulut ile de ilişkisi çok iyi olan ve takımda bazı arkadaşlarıda bulunan Robin Yalçın'ın Türkiye'de yeniden bir macera yaşamak istediği ve bunun içinde Gaziantep FK'nın kendisini yeniden kanıtlayacağı kulüp olduğuna inandığınıda yakın çevrelerine söylediği bildirildi.

TÜRKİYE'DEN ADETA KAÇMIŞTI

Bir önceki sezonu Yeni Malatya'da geçiren ve burada yaşanan hem finansal hem sportif sorunlardan dolayı psikolojisinin bozulması ile birlikte Türkiye'den bir nevi kaçarak Almanya'ya giden Robin Yalçın'ın tekrar dönmek istemisinin sebebi ise Almanya'da istediği şansı bulamaması olarak nitelendirildi. Robin konusunda son kararı yönetimin vereceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

BAŞARIYA AÇ İSİM

Türkiye'de istediği ortamı bulamayan ve ardından Almanya macerasında da beklenti olarak istediği noktaya gelemeyen Robin Yalçın'ın futbola ve başarıya olan açlığı teknik direktör Erol Bulut'un bu oyuncuyu istemesinde etken rol üstlendi.

Robin Yalçın, Sivasspor'da siftah yaptı - Sivas Haberleri

25 MAÇ 1250 DAKİKA

Geçtiğimiz sezonu Padernborn'da geçiren Robin Yalçın toplamda 25 maçta forma giydi. 28 yaşındaki oyuncu 1250 dakika süre alırken sadece 2 maçta takımının 11'inde yer alma imkanı buldu. Robin son 2 maçta kadroda yer almadı.

ARADA BİRAZ SOĞUKLUK VAR

Sezon başında el sıkışılmasına rağmen Gaziantep FK'ya son anda imza atmayarak Almanya'nın yolunu tutan Robin Yalçın her ne kadar listede olup teknik direktör Erol Bulut'un istediği adam olsada kırmızı siyahlı kulübün bu oyuncuya biraz da kırgın olduğu belirtiliyor. Oyuncunun transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.