Ardahan’da dondurucu soğukların başlamasıyla aç kalan kurtlar şehir merkezine indi. Bir kurdun, boğduğu köpeği sürükleyerek götürdüğü anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ardahan'da son günlerde yaşanan yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklar, kurtları yiyecek bulmakta zorlayarak zaman zaman yerleşim yerlerine yönlendiriyor.

Boğduğu köpeği götürmeye çalıştı

Eskikılıç köyüne kadar inen bir kurt, karşılaştığı bir köpeği boğduktan sonra sürükleyerek götürmeye çalıştı.

Köye giren vatandaş, o anları görüntüledi

9 Yaşındaki Çocuğu Öldürüp Kuyuya Atan Sanıklar Birbirini Suçladı 9 Yaşındaki Çocuğu Öldürüp Kuyuya Atan Sanıklar Birbirini Suçladı

Damal ilçesinden iş dönüşü köye giden Ozan Güler, köy içinde bir kurdun bir köpeği boğduğuna tanık olduğunu ve o anı kaydettiğini belirtti.

Diğer köpekler havlayınca avını bırakıp kaçtı

Görüntülerde, köpeği boğduktan sonra köyden uzaklaşmaya çalışan kurdun, diğer köpeklerin havlaması üzerine vazgeçip kaybolduğu anlar yer alıyor.

Kar yağışının ardından kent genelinde etkili olan dondurucu soğuklar yaban hayatını olumsuz etkiliyor. Aç kalan hayvanlar yerleşim yerlerine iniyor.

Damal ilçesine bağlı Eskikılıç köyüne kadar inen bir kurt, karşısına çıkan köpeği boğduktan sonra sürükleyerek götürmeye çalıştı. İlçeden iş dönüşü köye giderken bir kurdun köpeği boğduğu anlara şahitlik eden Ozan Güler, o anları cep telefonu ile kaydetti.

Görüntüde, kurdun boğduktan sonra sürüklediği köpeği, başka köpeklerin havlamasıyla bırakıp gözden kaybolduğu anlar yer aldı.