Şota Arveladze ile yollarını ayıran Hull City'de teknik direktör belli oluyor. Kulübün sahibi Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın'ın takımın başına geleceği iddialarından sonra Ilıcalı, 52 yaşındaki Portekizli teknik adam Pedro Martins ile fotoğrafını paylaştı. Detaylar...

Ilıcalı, ters köşe yaptı

Hull yerel basınında Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Fatih Terim, Carlos Corberan, Carlos Carvalhal gibi isimler ön plana çıkarkan kulübün sahibi Acun Ilıcalı sürpriz bir karar vererek takımı Portekizli teknik adam Pedro Martins'e emanet etme kararı aldı. 52 yaşındaki teknik adam dün oynanan Wigan Athletic maçını tribünden takip etti. 

1632390.jpg

Acun Ilıcalı'dan paylaşım

Acun Ilıcalı ise sosyal medya hesabından Portekizli teknik adam ile birlikte fotoğraf paylaştı. Karşılaşmadan önce yayınlanan fotoğraf sonrası Martins'in takımın başına geçeceği daha da netleşmeye başladı.

5 maç sonra gelen galibiyet

Championship'in 12. haftasında ise Hull City kendi sahasında konuk ettiği Wigan Athletic'i 2-1'lik skorla yenerek 5 maçlık yenilgisi serisine verdi. Galibiyet gollerini 21. dakikada Pelkas ve 65. dakikada Estupinan kaydetti. Ozan Tufan 90, Doğukan Sinik ise 63 dakikada sahada kaldı.