Son bir haftadır önemli şanssızlıklar yaşayan Gaziantep FK'da bu sabah yaşanan ölüm haberi kırmızı-siyahlıları derinden sarstı. Gaziantep FK'nın savunma oyuncusu Nicolas N'Koulou'nun 30 yaşındaki kardeşinin tedavi gördüğü hastanede bu sabaha karşı hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaklaşık 1 ay önce kardeşini ziyaret nederniyle şehrimize gezmeye gelen ve 15 gün önce  rahatsızlanarak hastanede tedavi gören kardeş N'Koulou, gece acil bir şekilde ameliyata alındığı ve bu saban vefat ettiği öğrenildi.

G N Stfi U X Q A A Kg E6

ADANA DEMİR MAÇINDA YOK EKSİK SAYISI 3 VEYA 4 OLDU

Kardeşinin şok vefat haberiyle yıkılan N'Koulou'nun kardeşinin cenazesi ve defin işleri nedeniyle ülkesine gideceği ve yarın Adana Demirspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. N'Koulou ile birlikte Gaziantep FK'da yarın sakatlıkları nedeniyle Sorescu ile birlikte Arda Kızıldağ forma giyemeyecek ve Jevtovic'in ise durumunun belli olmadığı öğrenildi.  

Gaziantep FK'ya Brezilyalı stoper Gaziantep FK'ya Brezilyalı stoper

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında yarın Yukatel Adana Demirspor'a konuk olacak Gaziantep FK'de Kamerunlu futbolcu Nicolas N'koulou'nun kardeşi Mbarga Francis vefat etti.

Kulübün sitesinden yayımlanan başsağlığı mesajında, "Francis'in vefat haberini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Vefatın ardından N'koulou'ya kulübümüzce izin verilmiş olmasına rağmen oyuncumuz büyük karakter örneği sergileyerek karşılaşmada takımını yalnız bırakmak istemediğini ifade etmiştir. Defin ve cenaze işlemleri için Nicolas N'Koulou pazartesi günü ülkesi Kamerun'a gidecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, başta futbolcumuz olmak üzere kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Editör: Ahmet Oğuz Çapan