REFORM HABER - Daha önce Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ve Şehitkâmil Belediyespor'da şampiyonluklar yaşayan ve en son Gaziantep Ankasspor'un BAL'a çıktığı sezonda attığı son dakika golü ile Ankasspor'a şampiyonluk sevinci yaşatan defans oyuncusu Adem Kurçeren, önümüzdeki sezon Kalespor forması giyecek.

Süper Amatör Ligi'nin güçlü takımı Kalespor ile sözleşme imzalayan Adem Kurçeren imza sonrasında yaptığı açıklamada, "Geçen sene bu köklü camia ile anlaşmıştım. Ancak pandemi nedeniyle ligler ertelendiğinden bu kutsal formayı giymek bu seneye nasip olacak. Başta Başkanımız Erhan Deniz Güngen olmak üzere yönetim kurulumuza ve hocamıza bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Çok güzel ve iddialı bir kadro oluşturuluyor. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi.


Kalespor Kulübü Başkanı Erhan Deniz Güngen de "Takımımızın güçlenen kadrosunu Adem gibi kişilikli ve yetenekli bir futbolcu ile daha da güçlendirdik.Önümüzdeki günlerde karakterli ve yetenekli oyuncularla kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.