10 bin TL Deprem Yardımı hakkında detaylar belli oldu. Deprem felaketi ardından depremzedeler için 10 Bin TL deprem yardımı açıklandı. Hane başı 10 bin TL deprem yardımı yatırılmaya başlandı. Deprem yardımının yatırılacağı banka açıklandı Hane başı desteği verileceği durumlar ve ayrıntılar ise açıklandı. Peki 10 bin TL deprem yardımı nasıl alınır, hangi bankalara yatırılacak? 10 bin TL deprem yardımı kimlere verilecek?

210 BİN TL DEPREM YARDIMI KİMLERE VERİLECEK

10 BİN TL DEPREM YARDIMI KİMLERE VERİLECEK? 

10 bin TL deprem yardımı hane başı destek olarak veriliyor. 10 bin tl deprem yardımı, konutlar yıkık, acil yıkılacak, ağır-orta veya az hasarlı olarak tespit edilen afetzedelere verilecek. 10 bin TL nakdi destek depremzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılamaları için gerçekleştiriliyor.

310 BİN TL DEPREM YARDIMI HANGİ BANKAYA YATIRILACAK

10 BİN TL DEPREM YARDIMI HANGİ BANKAYA YATIRILACAK? 

10 bin TL deprem yardımı ödemeleri Ziraat Bankaları şubelerinden gerçekleştiriliyor. Ziraat Bankası'nda hesapları olmayanlar için ise TC kimlik numaralarına ödemeler gerçekleştirilecek.

HANE BAŞI DESTEK ÖDEME SONUCU SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ!

410 BİN TL DEPREM YARDIMI SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR

10 BİN TL DEPREM YARDIMI SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR? 

10 bin TL yardımının bankaya yatırılması durumunda SMS ile bilgilendirme gerçekleştiriliyor. 10 bin TL deprem yardımı sorgulaması ise E- DEVLET  “Hane Başı Destek Ödeme Sonucu Sorgulama” sayfasından gerçekleştiriliyor.

510 BİN TL DEPREM YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR

10 BİN TL DEPREM YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

10 bin TL deprem yardımı için başvuru şartı bulunmuyor. 10 bin TL deprem yardımı hasar tespiti sonrasında yatırılıyor.