9 yıldan beri İl başkanlık görevini yapan Eyüp Özkeçeci'nin  AK Parti il başkanlığı göreviniden istifasıyla ilgili kamuoyuyla ilgili açıklamasının hazırlandığı öğrenildi.

Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci’nin aylardır beklenen istifası ile ilgili haber geldi.

Edinilen bilgiye göre, İl Başkanı Özkeçeci, 6 Şubat Pazartesi günü (yarın)  İl Binasında saat10.00'da düzenleyeceği basın toplantısı ile görevinden istifasını ve milletvekili aday adaylığını duyuracak...

Eyüp Özkeçeci, istifa kararına ilişkin olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 28 Aralık 2014 yılından bu yana 9 yıldır büyük bir onur ve şerefle yürütmekte olduğum AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden milletvekilliği aday adaylığı için yarın istifamı açıklayacağım... Değerli teşkilatımı ve kıymetli hemşehrimizi yarınki basın toplantımızda aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyarım." ifadelerini kullandı. 

AK Parti il başkanı Eyüp Özkeçeci Parti Genel Merkezin talimatı ile milletvekili adaylığı için istifa ettiği,  Özkeçeci'den boşalan il başkanlık görevini ise 1-2 gün içersinde Genel Merkez tarafından yeni il başkanının atanacağı ve ayrıca Özkeçecinin adaylık açıklamasın ise yarın saat 10'da parti il binasında yapacağı basın toplantısıyla açıklayacağı ifade edildi.