Yönetmen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzelson dönemde şarkıcılık performansıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda Kayahan'ın 'Yemin Ettim' parçasını seslendiren Görgüzel'ın sahne performansı beğenilmemişti. Işın Karaca, "Ama neden?" yorumunda bulunmuştu. Ünlü isim hakkında çarpıcı bir açıklama da Aslı Zen'den geldi.

''Trilyon verse de ona şarkı vermeyeceğim"

Bir davette '2. Sayfa' mikrofonlarına konuşan Görgüzel, "Sinirlerim bozuluyor. Kurban olayım neyse parası verelim söylemesin bu kızcağız. Söylemesin! Çok güzel bir kızcağız, giyiniyor, süsleniyor, kendi sesine göre şarkılar söylesin. Olacak iş mi? Trilyon verse de ona şarkı vermeyeceğim" dedi.

''Her öyle püskülü bir şey giyen şarkı söylemesin''

Hamdi Bey'in eki eşi Canan Hoşgör çok yakın arkadaşım. Ondan dolayı biliyorum Hamdi Bey tarafında neler olduğunu. 'Aa şarkı söylüyormuş bu kızcağız' diye kontrol ettim. Abi herkes şarkı söylemesin ya. Söyletmeyin kardeşim! Her öyle püskülü bir şey giyen şarkı söylemesin. Söylediğin şarkı da Kayahan'ın parçası, bazen ben cesaret edemiyorum. Müzisyen kadınım, sesime sonuna kadar güvenirim bazen ben cesaret edemiyorum. Haksızlık ya!

''Söyleme kurban olduğum''

Selen Görgüzel'in gündeme gelmek istediğini vurgulayan Aslı Zen, "Zaten biz bunu konuşalım diye söylemiştir herhalde. Bir aklıselim bunu söyler mi, söylemez. Söyleme güzelim benim. Neydi Selen Görgüzel mi? Güzelim, canımın içi söyleme kurban olduğum. Yol yakından dön bu yoldan" ifadelerini kullandı.