Süper model Bella Hadid, Vogue Italia için yapılan fotoğraf çekiminde atın üzerinde durduğu için hayranlarından eleştiri aldı.

Atlara olan tutkusuyla tanınan 27 yaşındaki ünlü modelin poz verirken at üzerine ayaklarıyla çıkması, hayvanın zarar görebileceği endişesiyle birçok kişi tarafından tepki aldı.

Devrim Özkan'dan bikinili pozlar! Son paylaşımına yorum yağdı Devrim Özkan'dan bikinili pozlar! Son paylaşımına yorum yağdı

Daha önce paylaştığı pek çok at fotoğrafıyla akıllarda yer edinen Bella Hadid, bu kez at sevgisiyle değil, onlara zarar verebileceği endişesiyle gündemde. 27 yaşındaki Filistin asıllı ABD'li model, at üzerinde yaptığı moda çekimi nedeniyle tepkilerin odağında.

Bella Hadid'in at pozlarına tepki yağdı - Resim : 1

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Bella Hadid'i hayvana zarar vermekle suçladı. "Zavallı at", "Üzerine çıkıp ayakta durunca incitmedin mi onu?", "İn hayvanın üzerinden" gibi yorumlar yağdı.

Bella Hadid'in at pozlarına tepki yağdı - Resim : 2

Hadid'i eleştirenlerin yanında övenler de oldu. Ünlü modele yönelik beğenilerini dile getirenler, Hadid sayesinde binicilik sporunu sevdiklerini belirtti.

Bella Hadid'in at pozlarına tepki yağdı - Resim : 3

"Zavallı at"

Bir kullanıcı "Zavallı at" derken bir diğeri "Atın üzerinde durmanız ona zarar vermiyor mu?" diye yorum yaptı.

"Binicilik sporunu seviyoruz"

Ancak tepki gösterenlerin yanı sıra bazı hayranlar da çekimi öven yorumlar yaptı. Bunlar arasında; "Sen o atın üzerinde kalmalısın! Binicilik sporunu seviyoruz", "Atların da dahil olacağını biliyordum. Onları seviyoruz" gibi yorumlar bulunuyordu.

A41D3F07466C7385F49Accaa8Df40714

At seviyor

Hadid, şubat ayında katıldığı bir etkinlikteki sosyal medya paylaşımında etkileyici binicilik becerilerini sergilemişti. Bir binicinin bir jüri önünde bindiği atı yönetme yeteneğini gösterdiği bir yarışmaya katılan güzel model, at sevgisini herkese gösterdi.

At Ustunde Un Eler