Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, futbol camiasındaki vurgundan Dilan Polat'a ve TikTok'taki skandal görüntülere dek birçok konuda çok sert konuştu. "Fon ve finans oyunları, saçlarına dolardan bukleler yapan şaibeli soytarılar" diyerek mesajlar veren Bahçeli ayrıca CHP lideri Özgür Özel'e de yüklendi: "CHP Genel Başkanına tavsiyem; bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır."

Son dakika | Futbol camiasındaki vurguna Bahçeli'den çok konuşacak sözler! Dilan Polat göndermesi de dikkat çekti: "Fon ve finans oyunları, şaibeli soytarılar..."

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi'nin TBMM grup toplantısında Devlet Bahçeli Türkiye'nin gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli'nin gündeminde futbol dünyasına bomba gibi düşen dolandırıcılık vakası vardı. Banka müdürü Seçil Erzan için "sahtekar bankacı" diyen Bahçeli'nin Dilan Polat göndermesi de dikkat çekti.

"ONLARI SİLİP ATMA HEDEFİYLE YANIP TUTUŞUYORUZ"

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şu şekilde:

  • Huzurlu ve güvenli liman arayanlara tek çare, MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Mahalli idarelere düşen zilleti kaldırmak için hazırlık yapıyoruz. Türkiye'nin önünü kesmek isteyenleri mahalli idarelerden silip atmak hedefiyle yanıp tutuşuyoruz.

  • Bizim onurumuz da gururumuz da Türk milletidir ve ona mensubiyet duygusuna sahip herkestir. CHP Genel Başkanının Türkiye'de herkes eşittir fakat daha az eşittir açıklaması bölücü lügatın, terör üslubunun tıpkısının aynısıyla yansımasıdır. Kürt kökenli kardeşlerimizin daha az eşit olduğunu söylemek hakikati alenen kıymaktır. Kürt kökenli kardeşlerim eşit hak ve hukuka sahip vatandaşlarımızdır. Hangi bir Kürt kökenli kardeşim herhangi bir imkandan bugüne kadar mahrum kalmış? Kürt kökenli kardeşlerim kaymakam, diplomat, vali, milletvekili, bakan, meclis başkanı ve hatta cumhurbaşkanı olmadılar mı? CHP'ye genel başkan olarak toplum önüne çıkmadılar mı? Bir insanın etnik kökeni sebebiyle ikinci sınıf muamele görmesi tarihimizin hiçbir döneminde görülmeyen bir alçalma halidir.

09213409421

ÖZGÜR ÖZEL'E TAVSİYE VERDİ! "CUMHUR İTTİFAK'I İSTANBUL'DA ZİLLETİ SALLAYIP DEVİRECEK"

  • 31 Mart 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde CHP'nin acemi genel başkanı sözüm ona HEDEP'i tava getirmek hedefiyle gemi azıya almıştır. Bunlar öyle karışıklar ki akıl, vicdan ve siyaset anlayışı çerçevesinde bin parçaya bölünmüş durumdalar. Atlas Okyanusu'ndaki Porto Riko çukuru kadar derin art niyetlilik içindeler. Kürt kökenli kardeşlerim bayağı siyasi taktiklere aldanmaz.

  • CHP Genel Başkanına tavsiyem; uydur gaydır bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır. Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP arasında öne çıkan olmaz çünkü CHP demek HEDEP demektir. Cumhur İttifakı İstanbul'da zilleti sallayıp devirecektir, Ankara'da zilleti savurup indirecektir, yerel yönetimlerdeki makus hale Allah'ın izniyle son verecektir.

  • Bir siyasi parti olarak bizden beklenen görev ve fonksiyonlardan biri ve belki en önemlisi her sorun ve beklentiye isabetli cevaplar üretmektir. Ancak milletin sesine kulak vermeyip makam, koltuk, şöhret ihtirasının tutsağı olanlar organize menfaat şebekesi hatta suç örgütüne dönüşebilmektedir. Bir siyasetçinin özü sözüne kefil olmalıdır.

BANKADAKİ FON DOLANDIRICILIĞINA SERT ÇIKTI

  • Daha çok faiz geliri elde etmek için tertip edilmiş fon ve finans oyunları, bu fonlara bağlayan tanınmış simalar, bunlara çanak tutan sahtekar bankacılar, saçlarına dolardan bukleler yapan şaibeli soytarılar gerçekten de milletimizde haklı bir öfkeye neden olmaktadır. TikTok rezaleti ise salgın gibi yayılmaktadır. Siyasetin üzerine çöken taciz ve yolsuzluk iddiaları yalnızca muhataplarına değil Türkiye'mize de haddiden fazla zarar vermektedir.