REFORM HABER - Gaziantep Valisi Davut Gül, Birincilik ödülünü İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden alan Gaziantep il Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve Narkotik’ten sorumlu il Emniyet Müdür yardımcısı Bülent Polat ile çalışma arkadaşlarını kutlayarak, “Müdürümüzü ve tüm mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum”dedi.

Ödülü Bakan Soylu verdi. İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı değerlendirme toplantısı'nda konuştu. 

Fn0Ah4EXkAENWGC

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucuya başlayanların yüzde 75’inin arkadaş ısrarı ile başladığını belirterek, ''Bu bizim narkolog araştırmalarımız yapmış olduğumuz 10 binlerce araştırmanın formların sonucudur. Anne ve babaları söylüyorum, biz ne kadar mücadele ediyorsak aynı mücadeleyi hep birlikte evimizde barkımızda yapalım" dedi.

Valinin kapısı uyuşturucu ile mücadele eden anneye açık olacak. Valilik ve kaymakamlıkların kapılarının uyuşturucuyla mücadele eden annelere sonuna kadar açık olması gerektiğine vurgu yapan Bakan Soylu, "Onların dertleriyle dertlenmeyen bizden değildir. Kaymakamlığın kapısı açık olacak, valiliğin kapısı açık olacak. Biz çok riskleri olan insanlarız. O annelerin duasını alırsak onlar bizlerin çocukların muhafızları olur. Bağımlı anne ve babaların emrindedir. Bütün birimlerimiz her işi gücü bırakacak birinci işleri budur. O annenin, o babanın karşı karşıya kaldığı durumu hafifletmek ve destek olmak temel sorumluğumuzdur. 2023 Cumuriyetimizin yüzüncü yılıdır. Bu hepimizin karnesidir. Türkiye yüzyılına giderken bilançomuzu başarılı tutmakla mükellefiz. Biz adanmış bir nesiliz, arafta olan nesillerin böyle bir sıkıntısı vardır. Bizden sonraki nesillere çok güçlü bir Türkiye’yi, güçlü mücadele zeminin bırakmakla yükümlüyüz. 780 bin kilometre kareyi uyuşturucuyu yasaklamalıyız. Türkiye’den bütün uyuşturucu satıcıları korkmalılar. Türkiye’den uluslararası spekülatörler korkmalılar" ifadelerine yer verdi.

Gaziantep Emniyeti Narkotikle mücadelede Türkiye 1'si oldu.

Türkiye geneli Narkotik Suçlarla Mücadele Performans Birincilik Ödülü Gaziantep il Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’a verildi.

Alkışlar Gaziantep Emniyetine.  Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden ödülü Narkotikten sorumlu Gaziantep  İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Polat ile birlikte aldı. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Emre Başbuğ, ülke geneli Narkotik Suçlarla Mücadele Performans Birincilik Ödülünü İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’dan almıştır.Narkotik Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz personelini tebrik ediyoruz.”denildi.

Gaziantep'te göreve geldiği günden bu yana yaptığı başarılı çalışmaları ile gündeme gelen  Emniyet Müdürü Başbuğ’a ödül verildi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ Narkotik Suçlarla Mücadele Performans Birincilik Ödülünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı bir törenle aldı.

Başbuğ Müdüre Ödülü Bakan Soylu verdi.

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı değerlendirme toplantısı'nda konuştu. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucuya başlayanların yüzde 75’inin arkadaş ısrarı ile başladığını belirterek, "Bu bizim narkolog araştırmalarımız yapmış olduğumuz 10 binlerce araştırmanın formların sonucudur. Anne ve babaları söylüyorum, biz ne kadar mücadele ediyorsak aynı mücadeleyi hep birlikte evimizde barkımızda yapalım" dedi.