Gaziantep FK'nın Kulüp başkanlığına gelmesine kesin gözle bakılan Tolga Batallı, bir kaç gün içinde yolların ayrılacağı iddia edilen Erol Bulut ile ilgili kararı yeni yönetim kurulunun vereceğini söyledi.

620881-891266721-5

Henüz iş başına gelmediğini hatırlatan Batallı, şu anda kulüpte herhangi bir görevi olmadığı için Erol Bulut ile ilgili karar merci olmadığını belirterek, "mevcut yönetim Erol Bulut konusunda ne karar alır bilemem" diyerek daha önce basında çıkan 'Erol Bulut'un bileti' kesildi haberlerini de yalanlamış oldu.

Batallı, göreve gelmesi durumunda el birliğiyle takımı içinde bulunduğu kriz ortamından çıkarmak istediklerini belirtirken, bu bağlamda kentteki herkesin desteğine ihtiyaç duyduğunu belirtti. 

Batallı, dün Gaziantep Havalimanında İP Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmesi hakkında ise, “Kendisi çok eski aile dostumuzdur. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile beraberdik. VIP'da olduğunu öğrenince selam vermek istedik. Görüşmemiz bundan ibarettir''  dedi. 

-BASINDA ÇIKAN EROL BULUT HABERLERİ-

Daha önce ulusal basında ve bir internet sitesinde çıkan haberlere göre; Gaziantep FK'nın gösterdiği performansın sıkıntıları ligdeki puan sıralamasına da yansırken, yeni başkan olacağı kesinleşen Tolga Batallı, teknik direktör Erol Bulut ile çalışmayacağını açıkladı.

Süper Lig'de bir gelenek haline gelen hoca gönderme hikâyesi maalesef bir kez daha yaşanıyor. İşler biraz kötü gittiğinde ya da bazı istenmeyen olaylar yaşandığında, konu hep teknik adamın gönderilmesine geliyor. Şimdi ise tarih yeni başkan ile birlikte tekerrür ediyor.

GAZİANTEP FK'DA EROL BULUT'A YOL GÖRÜNDÜ

Ajansspor'un geçtiği habere göre yeni başkan olması kesinleşen Tolga Batallı, başka bir hoca ile çalışacak ve şimdi görevde olan tüm teknik ekip sıfırlanacak. Her şeye yeniden başlanacak olan Gaziantep FK'da, yeni başkanın net kararları kulübü nereye sürükleyecek merak edilirken, Erol Bulut ise yolcu olan hocalar kervanına katılacak.

GAZİANTEP FK BAŞKAN ADAYI TOLGA BATALLI KİMDİR?

Süper Lig ekibi Gaziantep FK'nın tek başkan adayı olan Tolga Batallı, 1978 yılında, Gaziantep'te dünyaya geldi. Batallı, üniversiteyi 1996-2000 yılları arasında, İstanbul Yeditepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde (İngilizce) tamamladı.

ABD'DE EĞİTİM ALDI

Tolga Batallı, eğitimine lisansüstü ile devam etti. 2000-2004 yılları arasında ABD'ye giden Batallı, Master of Business Administration, (E-commerce), Sandiego National University'de lisansüstü eğitim aldı.

Acme Holding'in kurucusu

Başarılı işinsanı Tolga Batallı, Acme Holding'in kurucusu oldu. Acme Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi yapan Batallı, Eski Devlet Bakanı merhum Mehmet Batallı’nın oğludur. 

Fenerbahçe'de kongre üyesi

2004 yılından beri İTO, Elyaf ve İplik Komite Başkanlığı ve Meclis Üyeliği yapmaktadır. Ayrıca 2018 yılından itibaren İTO Bünyesinde IDTM Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlenmektedir. Tolga Batallı ayrıca Fenerbahçe kongre üyesidir.

Gaziantep FK'nın Süper Lig'deki durumu

Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'de son galibiyetini 15 Ekim'de, Konyaspor karşısında 1-0 kazanarak aldı. 8 haftadır 3 puan hasreti çeken takım, 18 maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 19 puan ile 12. sırada yer aldı.

Kırmızı-siyahlı ekip paar günü sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup olmuştur. Tribünler Erol Bulut'u yine istifaya davet etmişti.