ATV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Proje tasarımı ve genel hikayesi Oktay Kaynarca ile Onur Tan'a ait olan dizi, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in yer aldığı dizinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Bu noktada izleyiciler, ''Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?'' sorusuna yanıt arırken resmi açıklama geldi. Yayınlanan 1. bölüm fragmanı ile Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayın tarihi belli oldu. İşte, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayın tarihi, konusu ve oyuncu kadrosu…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM NE ZAMAN BAŞLIYOR? | YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

ATV'nin heyecanla beklenen Ben Bu Cihana Sığmaz dizisinin yayın tarihi, resmi olarak açıklandı. Yayınlanan tanıtımlarda izleyicide büyük merak uyandıran dizi, 20 Eylül Salı akşamı ilk bölümüyle izleyicisi karşısına çıkacak.

Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Aksiyon ve macera sever izleyici kitlesinin merakla beklediği dizide, aile ilişkileri ve tutkulu aşklar dram seven izleyicilere büyük vaatler sunuyor.

1. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş'ın kaleme aldığı dizinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Söz konusu fragmana, "Bir imparator ölecekse, tahtında ölmelidir!" sözleri damga vurdu.

Ben Bu Cihana Sığmazam 1. Bölüm Fragmanı! @Ben Bu Cihana Sığmazam