Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Sırp golcü Dusan Vlahovic, sağlık kontrolleri ve transfer sürecinin tamamlanması için İstanbul'a geldi.
Yeni sezon kadro planlama çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, uzun süredir uğraş verdiği bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar serbest statüde bulunan golcü oyuncu Dusan Vlahovic ile anlaşmaya vardı.
Kartal'ın, prensipte el sıkıştığı Vlahovic İstanbul'a geldi. Başkan Serdal Adalı, Asbaşkan Murat Kılıç ve golcü futbolcuyu taşıyan uçak saat 19.30'da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı.
Dusan Vlahovic, terminal çıkışında bulunan yaklaşık 3 bin taraftarı selamladıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 26 yaşındaki golcü oyuncu, 'Çok mutluyum, harika bir duygu. Şampiyon olmak istiyoruz. Oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum' dedi.
Asbaşkan Murat Kılıç ise, 'Camiamız arkamızda olsun daha çok yıldız getireceğiz. Dusan bir dünya yıldızı. Bugün onun onurunu yaşıyoruz' cümlelerine yer verdi.
Konuşmasının ardından kendisini bekleyen araca binen Sırbistanlı futbolcu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi imzayı atacak.
Beşiktaş, transferde büyük bir adım attı.
Siyah-beyazlılar, bonservisi elinde bulunan Dusan Vlahovic ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.
Beşiktaş, Vlahovic'in transferini resmi kanallarından yaptığı paylaşımla taraftarlarına müjdeledi.
İSTANBUL'A GELDİ
Başkan Serdal Adalı ile aynı uçakta yer alan Sırp golcü, saat 21.30'da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı.
Vlahovic'i havalimanında çok sayıda Beşiktaş taraftarı karşılarken, 26 yaşındaki futbolcu taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

TÜRKÇE KONUŞTU
Çok sayıda taraftarın karşıladığı Vlahovic, uzatılan mikrofonlara Türkçe karşılık verdi.
Vlahovic, ilk Türkçe sözlerinde 'Şampiyon olmak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

İLK ÜÇLÜSÜNÜ ÇEKTİRDİ
Öte yandan taraftarın yeni gözdesi olan isim, ilk üçlüsünü çektirmeyi de ihmal etmedi.
O anlarda büyük bir çoşku yaşandı.






