İYİ Parti Gaziantep'te sular bir türlü durulmuyor. 14 Mayıs seçimlerine 30 günden az bir süre kala liste tartışmalarının devam ettiği İYİ Parti Gaziantep’te, 5. sıra milletvekili Adayı Mustafa Altunbaş’ın istifasıyla aday sayısı 13’e düştü.
İL BİNASINDA TOPLANTI…
Gaziantep’te 6 milletvekili adayı iddiasıyla yola çıkan İYİ Parti Gaziantep’te, Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Genel Başkan Danışmanı Ali Siraci ve Gaziantep Milletvekili Adaylarının bir kısmı katıldı.
3 ADAY NEDEN KATILMADI?
Basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 1.Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Mustafa Gürban ve basın mensupları arasında gerginlikler yaşandı. Basının davet edildiği ve adayların tanıtıldığı toplantıya ise 13 adaydan yalnızca 10’unun katıldığı görüldü.
SAHA ÇALIŞMALARINDALAR!
Toplantıya katılım sağlamayan 3 adayın neden toplantıya katılmadığının sorulması üzerine açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran, adayların saha çalışmasında olduklarını söyledi.
İYİ Parti Genel Merkezinde olduğu gibi Gaziantep’te de aday tanıtım toplantısına milletvekili adaylarının katılım göstermemesi, parti içindeki çatlağı da gözler önüne serdi. Aday Tanıtım Toplantısına Mesut Niziplioğlu, Sema Albayram ve Mehmet Ali Yıldırım’ın katılmadığı görüldü.
Bu arada İYİ Parti’nin milletvekili tanıtım toplantısına Gaziantep Yerel Basın Mensuplarının beklenen düzeyde katılım sağlamaması da dikkatlerden kaçmadı.
Düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin boş bıraktığı koltuklara parti üyeleri oturtularak salon dolu gösterilmeye çalışıldı.
İYİ Partili yönetici ve milletvekili adaylarının karşılaştıkları manzara karşısında morallerinin bozulduğu ve şaşkınlık yaşadıkları gözlendi.




