Real Madrid, 87. dakikasına 1-0 geride girdiği maçta Bayern Münih'i 2-1 yendi ve finale yükseldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanşında Real Madrid, Bayern Münih’i 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı ve Borussia Dortmund’un rakibi oldu.

2-2'nin rövanşında evinde Bayern Münih'i ağırlayan Real Madrid, 87 ve 90+1'de Joselu'nun attığı goller ile Bayern Münih'i saf dışı bırakmayı başardı.

663Be6E8172D1720

Bayern Münih'in tek golünü ise 68. dakikada Alphonso Davies kaydederken, Real Madrid'de milli futbolcu Arda Güler karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanşında İspanyol ekibi Real Madrid, Bayern Münih’i konuk etti. İlk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda tempo yükseldi. 68. dakikada Harry Kane’in asistinde Alphonso Davies, Bayern Münih’i 1-0 öne geçirdi.

Fenerbahçe’den yenilmezlik serisini 26 maça çıkardı Fenerbahçe’den yenilmezlik serisini 26 maça çıkardı

88. dakikada Real Madrid, Joselu’nun golüyle skoru eşitledi. 90+2. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Joselu fileleri havalandırarak İspanyol ekibini 2-1 öne geçirdi.

Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu. Bayern’i eleyen Real Madrid, finalde Alman ekibi Borussia Dortmund ile karşılaşacak.

Devler Ligi Final mücadelesi 1 Haziran’da Londra’daki Wembley Stadı’nda oynanacak.

G N Fet Tn X I A A Xj45

Bu sonuçla birlikte Real Madrid, Borussia Dortmund'un finaldeki rakibi oldu ve 15. kez Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürmek için Wembley'e gitme hakkı kazandı.

Real Madrid, 2 sezon önce yarı finalde yine son dakikalarına geride girdiği Manchester City maçında 2 dakikada 2 gol bularak maçı uzatmalara götürmüş ve uzatmalarda bulduğu gol ile finale yükselmişti. Finalde Liverpool ile eşleşen Real Madrid, kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı.

Şampiyonlar Ligi finali, 1 Haziran'da İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Wembley Stadyumu'nda oynanacak.