TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Bodrumspor, 11 yerli ile çıktığı Malatyaspor maçında 3-1 kazanarak tarihinde ilk kez mücadele ettiği 1. Lig'de ilk maçta galibiyet ile tanıştı. İşte detaylar...

Yerliler dikkat çekti

Bodrumspor, bu sezon kadrosunda yabancı oyuncu bulundurmuyor. Yedeklerde yabancı oyuncu olmaması ve ilk 11'de olmamasına karşın Süper Lig'den geçtiğimiz sezon küme düşen Malatyaspor'u kendi sahasında 3-1 yenerek tarih yazdı.

Bodrumspor- Yeni Malatyaspor maçının ardından

 Spor Toto 1. Lig’in 1. haftasında Bodrumspor, Yeni Malatyaspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, iyi bir hazırlık dönemi geçiremediklerini vurgulayarak, "Kamp yapamadık bu bizi fiziksel olarak etkiledi. Gelen oyuncularımızın 6 tanesi 2 hazırlık maçı yaparak sahaya çıkmak zorunda kaldı. 5 oyuncumuz 2 hazırlık maçı bile yapmadı. Bu durum bize ciddi sıkıntılar doğurdu. Organizasyonumuz eksikti. Maç öncesinde kendi ekibime söyledim, soru işaretleri olan bir maçtı bazı oyuncularımızın yeterliliklerini ve yetersizliklerini görememiştik. Bu maç bize yol gösterici olacak" şeklinde konuştu.

AW689930_07

İsmet Taşdemir: "Bizim için iyi bir başlangıç oldu"


Bodrumspor Teknik direktör İsmet Taşdemir ise önemli bir müsabakayı geride bıraktıklarını ifade ederek, "İlk defa bulunduğumuz bir ligde ilk maçımızdı. Galip gelmeyi çok istedik. Bunu da ilk yarı belli ettik. Daha farklı da yenebilirdik. Oyun genelinde çok iyi oynayan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bizim için iyi bir başlangıç oldu" ifadelerini kullandı.

Bodrumspor - Yeni Malatyaspor (Maç Özeti)

21. dakikada ceza sahasında topla buluşan Samet Yalçın'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0
26. dakikada Bahadır Erol'un kullandığı köşe vuruşunda Süleyman Özdamar'ın yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-0
34. dakikada Üzeyir Ergun'un pasında topla buluşan Samet Yalçın'ın vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 3-0
68. dakika topla buluşan Yahov'un yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direkten oyun alanına döndü.
75. dakikada sol kanattan verilen pasta topa sahip olan Cengizhan'ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 3-1