AK Parti İstanbul Milletvekili AV.Serkan Bayram’ın hayat hikâyesi olan “Buğday Tanesi” beyaz perdeye yansıdı.


Av. Serkan Bayram,’’Buğday Tanesi ‘’ filimin gösterimi için Gaziantep’e gelerek, Gaziantep Valisi Davut Gül’ü ziyaret ederek beraber ‘’Buğday Tanesi’’ filimi engelli öğrencilerle beraber izlediler.


‘’Buğday Tanesi’’filmin konusu Engelli bir çocuğun milletvekilliğine uzanan başarı hikâyesini konu alarak beyaz perdeye aktarıldı.
Buğday Tanesi filmi, Av. Serkan Bayram’ın çocuklukta başına gelen trajik olayın engelli bireylere umut veren hikâyesini anlatıyor.


Kahramanı olduğu’’ Buğday Tanesi ‘’filminin gösterimi için Gaziantep’e gelen Av. Serkan Bayram,  Elele ve Göreneller özel Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret ederek engelli öğrencilerle birlikte sohbet eşliğinde kahvaltı yaptı. Bayram,  Elele ve Göreneller özel Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Görgün ve Necmettin Görgün kardeşlere engelli bireylere vermiş olduğu bu eğitim hizmeti için teşekkürlerini sundu.


Milletvekili Bayram, “Buğday Tanesi’’ 10 milyon engelli bireye ve ailelerine umut olmak için, farkındalık yaratmak için beyaz perdeye aktardığımız bir film oldu. 

f331f6b2-baf9-40ec-ab7e-1626c0ecad62 (1)


‘’Buğday Tanesi’’ hayatlarımıza dokunmaya geldi. Filmden elde edilecek gelir ile İstanbul’da Engelliler Yaşam Merkezi açılacak.” diyerek filmin gelirini bağışladığını açıkladı.


 ‘’ Buğday Tanesi’’ filmi Gaziantep'te çok sayıda sinemaseverler tarafında büyük ilgiyle izlendi.
Türkiye’nin bütün illerinde gösteriye giren sinema filmi kısa sürede büyük ilgi görüyor.