Kanal D üzerinden yayınlanan ve büyük kitleleri hayran bırakan Camdaki Kız yeni bölümü de meraklı şekilde araştırılmaya devam ediyor. Camdaki Kız dizi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var ve yeni bölümü hakkında tüm detaylara haberimizde yer verdik. İşte tüm detaylar...

Camdaki Kız, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 8 Nisan 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın yazdığı, psikoloji ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

Camdaki Kız konusu nedir?

Nalan güzel, zeki ve temiz kalpli genç bir kadın; ancak normal kadınlardan çok farklı olan, herkesten sır gibi sakladığı birkaç gizli tarafı bulunuyor. Annesi zannettiği ama aslında anneannesi olan Feride Hanım, gerçek kızı ve Nalan'ın annesi olan Sema'yı yıllar önce kaybedince, tekrar aynı şeylerin olmaması için Nalan'ı çok sıkı tedbirlerde ve katı kurallarla büyüttü. Çünkü Sema gençken dayısı tarafından tecavüze uğrayıp Nalan'a hamile kaldı ve Nalan'ı doğururken öldü. Bu korkunç olayların tekrar olması korkusuyla Feride Hanım, Nalan'ı korumak için ona her gün korse giydirip kilosunu hep kontrol ediyor. Ayrıca onu psikolojik olarak hep baskılıyor, işi şiddete kadar götürüyor ve çocukluğundan beri erkeklerden uzak durmasını emrediyor. Ona göre Nalan'a hergün giydirdiği bu korse, namus simgesi.

Diğer taraftan, ülkenin sayılı ailelerinden biri olan Koroğlu ailesinin en küçük ve şımarık oğlu Sedat, kendisinden yaşça büyük, evli ve çocuklu bir kadın olan Cana Yalçın ile yedi yıldır yasak bir ilişki yaşıyor. Babası Rafet Koroğlu, oğlu Sedat'ın Cana ile yaşadığı bu yasak ilişkiye aşırı karşı olmasına rağmen bir türlü onlara mani olamıyor. Sedat'ın, yıllarca çalışıp kurduğu şirketini ve soyadını daha fazla kirletmesine engel olmak için kesin bir çözümle onu zorla başka biriyle evlendirmeye karar veriyor. Ama Rafet dışındaki herkes, Rafet'in Sedat ile evlendirmek istediği kıza karşı çıkıyor. O gün Sedat'ın ablası Selen, şirketlerinde iç mimar olarak çalışan Nalan'ı görüyor ve görür görmez onun Koroğlu ailesi için harika bir gelin adayı olduğuna karar veriyor. Evdeki herkesle, babasının gelin almak istediği kızdansa Nalan'ın çok daha iyi ve düzgün olduğu konusunda konuşuyor ve onları ikna ediyor. Sedat başta bu işe hiç sıcak bakmasada, babasının son derece kararlı olduğunu anlayınca kabul etmek zorunda kalıyor ve Nalan'ı çok beğenen Rafet Bey, o akşam Nalan'ın babası Adil Bey'i arayıp ona niyetlerini açıyor.

Camdaki Kız son bölümde neler oldu?

Sedat’ın geri dönüşü, hem Selen hem de Feride’nin sarf ettiği sözler Nalan’ın Hayri ile ilgili duygularını bastırmasına sebep olur. Sedat’ı Alp’ten özür dilemesi için Cana ile yaşadıkları eve götüren Rafet; şirkette yaptığı toplantıda da Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın artık Selen’e devredildiğini açıklar. Billur ile Nalan ise Sedat’ın dönüşünü kutlamak için dışarıda bir eğlence planlar.