REFORM HABER - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere Gaziantep’e geldi.

2023 seçimleri öncesi gerçekleşen ziyaret, kentte büyük heyecan yarattı. CHP Lideri Kemal Kılıçadaroğlu’nu adeta bağrına basan Gaziantep Halkı, kentte değişimin başladığını gösterdi.
 

thumbnail_Image 2023-01-20 at 13.29.36
CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, yaptığı yazılı açıklamada; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki günlük ziyaret programı kapsamında Gaziantep’e geldi. 18-19 Ocak tarihlerinde gerçekleşen ziyarette Gaziantep halkının CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na gösterdiği ilgi, Gaziantep’te değişim rüzgarının estiğinin göstergesi olduğunu ifade etti.
 
İŞ DÜNYASI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
 
Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun kentteki ilk ziyareti Gaziantep Ticaret Odası’na oldu. Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, GTO Meclis Başkanı Hilmi Teymur , Gaziantep Ticaret Borsası başkanı Mehmet Akıncı ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu,  önemli mesajlarda verdi.
 
Sonrasında ise Gaziantep Sanayi Odası’nı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, burada GSO Başkanı Adnan Ünverdi, GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Meclis üyeleri ile bir araya geldi. Buradaki ziyaretinde Kılıçdaorğlu, Türkiye’nin artık krizlerden bıktığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, ‘’ ktidarlar değişir ama Türkiye kriz ortamında asla ve asla sürüklenmemeli. Sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyup oy kullanın. Eğer Türkiye bu badireden çıkacaksa bu atmosferden çıkacaksa demokrasi içerisinde çıkmak zorundadır. Türkiye darbelerden çok çekti, büyük acılar çekti. Özgür irademizle Türkiye'ye yeni bir sayfa açmak zorundayız. Hepimizin huzur içerisinde yaşayacağı bir Türkiye'yi inşa etmek zorundayız’’ dedi.
 

kemal-kilicdaroglu-gaziantep-te-genclerle-bir-15571244_amp
ESNAF ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
 
İki günlük program kapsamında Gaziantep’e gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziler Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafı ziyaret ederek sorunları dinleyen Genel Başkan Kılıçdaorğlu’nun bu ziyareti kısa sürede bir açık hava mitingine dönüştü. Esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Kılıçdaroğlu, Gazianteplilerin sorunlarını bildiğini söyledi.

Açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, ‘’ iktidar olduğumuzda esnafın, çiftçinin gerek bankalara gerekse kooperatife olan borçlarının faizlerini bir hafta içerisinde sileceğiz. Esnaf ve çiftçi rahat edecek. Esnaf orta direktir, bir devletin temelini orta direk temsil eder. Esnaf kazanmazsa hepimiz zarar ederiz’’ dedi.
 

thumbnail_Image 2023-01-20 at 13.29.22
KANAAT ÖNDERLERİ, MUHTARLAR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BULUŞMASINDA GAZİANTEP’İN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ KONUŞULDU.
 
GSO ziyaretinin ardından Kılıçdaorğlu’nun bir sonraki durağı ise Onat Kutlar Toplantı Salonu oldu. Burada düzenlenen STK, Kanaat Önderleri ve Muhtarlar katılan Kılıçdaroğlu, STK Başkanları, Kanaat Önderleri ve Muhtarları dinledi, notlar aldı. Çözüm önerileri konusunda ise yapacakları çalışmaları anlattı.
 
GENÇLER SORULARINI ÖZGÜRCE SORDU, GENEL BAŞKANIMIZ SAMİMİYETLE YANITLADI
 
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, son olarak Onat Kutlar Salonunda düzenlenen Gençlik Buluşmasında, Türkiye’nin  yarınları olan gençler bir araya geldi. Gençlerin sorunlarını dinleyerek notlar alan Kılıçdaroğlu, beyin göçünü engelleyeceklerini, eğitim, istihdam, gelecek kaygısı gibi gençlerin büyük sorunlarını ortadan kaldıracaklarını söyledi.
 
CHP İL BAŞKANI UÇAR; “ DEV GİBİ ESERLER BIRAKMAK İÇİN ARI GİBİ ÇALIŞMAK GEREKİR”
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 18-19 Ocak tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle bir teşekkür mesajı yayımladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep’te büyük bir ilgiyle karşılandığına dikkat çeken İl Başkanı Uçar mesajında şu ifadeler yer verdi:
 
GENEL BAŞKANIMIZI BAĞRINA BASAN HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM
 
Genel Başkanımızın iki günlük ziyareti boyunca Gaziantep halkının gösterdiği ilgi büyüktü. Genel Başkanımız, iş dünyası, esnafımız, STK, kanaat önderleri, muhtarlar olmak üzere pek çok kesim ile bir araya geldi. Bu ziyaretlerde edinilen izlenim, alınan geri dönüşler, Gaziantep’te değişim rüzgarının estiğini gösterdi. Tüm hemşehrilerimize, partililerimize Genel Başkanımızın ziyareti sırasında gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim’’ diye konuştu.