Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığı çalışmalarına devam ediyor. Taşlıca Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP İl Başkanı Uçar göreve geldikleri günden itibaren hem Gaziantep’in merkez ilçelerinde hem de diğer ilçelerde esnaf ziyaretleri yaptıklarını, semt pazarlarını ziyaret ettikleri ve Taşlıca’da olduğu gibi çeşitli mahallelerde ev toplantıları yaptıklarının altını çizen CHP İl Başkanı Uçar, Gaziantep’in her kesiminden, her mahallesinden CHP’ye yoğun bir ilgi ve katılım olduğunu söyledi. CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar’ın açıklamaları şöyle;

GAZİANTEP’İN HER KESİMİNDEN VATANDAŞIMIZLA BULUŞUYORUZ.

“2023 yılında yapılması tahmin edilen seçimlere yönelik çalışmalarımız pazar günü seçim olacakmış gibi devam ediyor. Gaziantep’in her kesiminden yurttaşlarımız ile buluşmaya devam ediyoruz. Gaziantep’i mahalle mahalle dolaşıp vatandaşlarımızla helalleşiyor, iktidara geldiğimizde izleyeceğimiz politikaları anlatıyoruz.”

İKTİDAR OLACAĞIZ, TÜRKİYE’Yİ AYDINLIĞA KAVUŞTURACAĞIZ.

“ Ülkemiz 20 yıllık AKP iktidarında karanlığa mahkum edildi. AKP artık Türkiye’yi de Gaziantep’i de yönetemez hale geldi. Biz gittiğimiz her yerde bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz. Vatandaşımız enflasyon karşısında eziliyor. Gaziantepli başını sokacak bir ev dahi bulamaz hale geldi. Ülkemizi bu karanlıktan aydınlığa ancak sosyal demokrat ve halkçı politikalar ile kavuşabilir. CHP iktidarında beşli çetelerin musluğunu kesip, cebini dikeceğiz. Halkın vergilerinden oluşan kamu kaynaklarını yine halka aktaracağız.”

BİZE KATILIN!

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak aydınlık Türkiye yürüyüşümüze katkı sağlamak isteyen her vatandaşımıza kapımız sonuna kadar açık. Partimize katılmak ve çalışmalarımıza katkı sağlamak isteyen vatandaşlarımız uyelik.chp.org.tr adresinden başvuruda bulunabilir.”