CHP Gaziantrep İl Başkanı Reis Reisoğlu, yerel seçimlere sayılı günlerin kaldığı bir dönemde partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Muzaffer Ertürk'ün, 'zamanında istifa etmediği' gerekçesiyle adaylığına Seçim Kurulu'nda itiraz edildiği yönünda kamuoyunda yanıltıcı algı yaratmayı hedefleyen haberlere belge ile cevap verdi.

Chpden Bsb Adayi Muzaffer Erturk Hakkindaki Iddialara Belgeli Yanit 1709309636 11307736295

502 NOLU KARAR

Gaziantep'te cinnet getiren kadın eline ne geçtiyse fırlattı Gaziantep'te cinnet getiren kadın eline ne geçtiyse fırlattı

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk'ün, 2024 yerel seçimleri Yüksek Seçim Kurulu'nun açıkladığı takvim kapsamında yönetim kurulu üyeliğinde istafa etmek için dilekçecini verdiğine dikkat çekerek, "Yönetim kurulumuz hem Muzaffer ERtük'ün hem de belediye meclis üyeliği adaylığı için baivuru yapan arkadaşlarımızın istifalarını 30 Kasım 2024 tarğh ve 502 sayılı karar ile onayladı. Bundan sonraki süreçte adayımız sahaya çıktı ve 31 Mart akşamına kadar, sandıktan galibiyetle çıkana kadar çalışmalarıan devam edecektir. İl Seçim Kurulu'na da bu konuda yapılan bir itiraz sözkonusu değildir. Yerel demokrasinin dedikodulara kurban edilmesine izin vermeyeceğiz. Hukuki haklarımız saklı kalmak üzere, hem dezenformasyonla mücadele etmek için partimizin avukatları bu ve benzeri girişimleri titizlikle takip etmektedir" dedi.