Nizip Furkan Apartmanı davasında 3 sanığa tahliye Nizip Furkan Apartmanı davasında 3 sanığa tahliye

Şahinbey Plaza Tesislerinde MHP Şahinbey İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programı Kur’an-Kerim tilavetiyle başladı.

İftar programına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, MHP Gaziantep Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Sermet Atay, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Şahinbey İlçe Belediye adayı Mehmet Tahmazoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, Kamusen İl Temsilcisi Mehmet Akmaz, Şahinbey İlçe Başkanı Seyid Karlı Savcı, Şehitkamil İlçe Başkanı İbrahim Halil Demirkıran, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Koçyiğit, şehit yakınları, MHP ve AK Partililer ile çok sayıda partili üye katıldı.

G J Ie Zut X U A Ac9 Jx

Açılan iftar sonrası, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, İl Başkanı Mustafa Bozgeyik ve Şahinbey İlçe Başkanı Karlı Savcı birer konuşma yaptı.

Milletvekili Sermet Atay, MHP Şahinbey İlçe Başkanlığımızın Seyit Karlı Savcı tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkan adayımız Mehmet Tahmazoğlu, Büyükşehir Belediye başkan vekilimiz Halil Uğur, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Emre Koçyiğit, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, KamSen İl Başkanımız Mehmet Akmaz, ve teşkilat üyesi arkadaşlarımızla katılım sağladık. Şahinbeyli vatandaşlarımıza programımıza gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.

G J Ie Zu0 X Y A Ahz1 F

MHP Gaziantep İl Başkanı Bozgeyik, ‘’Ramazan birlik, Ramazan beraberliktir. Ayırmadan ayrışmadan bir olmanın sembolüdür. Şahinbey İlçe Başkanlığımızın düzenlediği iftar programında Cumhur İttifakı il-ilçe yönetimlerimiz ve milletvekilimiz ile birlikte halkımızla bir araya gelerek orucumuzu açtık’’ dedi.

G J Iivk X E A A L 2X

Bozgeyik,  "Gaziantep Büyükşehir adayımız sn. Fatma Şahin ve diğer ilçe adaylarımızla omuz omuza Cumhur İttifakı için seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 31 Mart 2024 akşamı Allah'ın izniyle Cumhur İttifakı Gaziantep Büyükşehir adayımız Fatma Şahin ve diğer ilçe adaylarımızın zaferi ilçe çıkacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından program sona erdi.