Yaşanan asrın felaketinin ilk gününden bugüne kadar tüm imkanlarını seferber eden devletimize yönelik 14 Mayıs seçimlerinde deprem bölgelerinin AK Parti’yi desteklemesinden dolayı rahatsız olan muhalefet partilerin ve seçmenlerinin çirkin söylemleri depremzede kardeşlerimizi yaşanan felaket kadar sarsmıştır.

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ERDOĞAN, yapmış olduğu basın açıklamasında, seçimden dolayı deprem bölgesine çok çirkin yaklaşımda bulunulduğunu belirterek depremzedeleri tekrar ziyaret edeceğini, vatandaşların eksiklerini gidermek için talimat verileceğini ve onları moralize etmenin gayreti içinde olacağını ifade etti.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı olarak bizler ve tüm teşkilatımız olarak yönetimimizle birlikte ‘Doğru Adamla Yola Devam’ diyerek Türkiye Yüzyılı yolculuğumuza emin adımlarla devam edeceğiz.

Siz kıymetli basın mensuplarımızı ve gazi şehirli vatandaşlarımızı bu büyük zafer için 21 Mayıs Pazar günü İstasyon Meydanı’na halkla buluşmaya bekliyoruz.