Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baykar Kızılelma ve TB3 SİHA önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; ziyaret ettiği Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nde Bayraktar Kızılelma İnsansız Savaş Uçağı ve Bayraktar TB3 SİHA önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Düşman ve rakip devletlerin milli güvenliğe oluşturduğu tehditlerin artmasıyla Türkiye son yıllarda büyük bir hız verdiği teknoloji üretimine yeni bir soluk getirdi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, sağlıktan uzay çalışmalarına, insansız hava araçlarından (İHA-SİHA) elektrikli ve sürücüsüz yerli otomobile kadar birçok alanda dünyada  kabul görmüş teknolojiler üretimi .

Ülkemiz, son dönemde özellikle savunma sanayisindeki yerli teknolojiler ile de adından sıkça söz ettiriyor.

Bayraktar Kızılelma İnsansız Savaş Uçağı ve Bayraktar TB3 SİHA önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.Bayraktar Kızılelma İnsansız Savaş Uçağı ve Bayraktar TB3 SİHA önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu kapsamda Erdoğan, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti. Erdoğan'a ziyarette, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar (sol 2) ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar (sağ) eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti.

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar Kızılelma İnsansız Savaş Uçağı ve Bayraktar TB3 SİHA önünde hatıra fotoğrafı çektiren Erdoğan, buna ilişkin fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında Türk bayrağı emojisi de kullandı.