Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından GSO TOBB Delegesi ve GSO Meclis Üyesi Burhan Çağdaş'a Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi.

TOBB 80. Genel Kurulu sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla düzenlenen TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni, Gaziantep Sanayi Odası'nın önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla düzenlendi. Kurula; Gaziantep Sanayi Odası TOBB Delegeleri de katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) İkiz Kuleler'de gerçekleşen genel kuruluna; Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO TOBB Delegeleri Mustafa Topçuoğlu, Cevdet Akınal, Burhan Çağdaş, Cemil Turgay Direkçi, Metin Erturhan, TOBB Gaziantep KGK Başkanı Ayşen Ahi ve GSO Genel Sekreteri Yusuf İzzettin İymen katıldı.

BURHAN ÇAĞDAŞ HİZMET ŞEREF BELGESİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Burhan Çağdaş’a Hizmet Şeref Belgesi (4)

Törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından GSO TOBB Delegesi ve GSO Meclis Üyesi Burhan Çağdaş'a Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi. Bu belge, Çağdaş'ın sanayi ve iş dünyasına yaptığı değerli katkılardan dolayı verildi.

Gaziantep defin listesi! 26 Temmuz 2024 kimler öldü ve defin listesi... Gaziantep defin listesi! 26 Temmuz 2024 kimler öldü ve defin listesi...

HİZMET ŞEREF BELGESİ ALAN BURHAN ÇAĞDAŞ’I KUTLUYORUM

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yaptığı açıklamada, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 80. Genel Kurulu kapsamında; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımlarıyla düzenlenen TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni'ne, GSO TOBB Delegelerimiz ile birlikte katıldık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hizmet Şeref Belgesi takdim ettiği GSO TOBB Delegemiz ve Meclis Üyemiz Burhan Çağdaş ile Hizmet Şeref Belgesi alan tüm TOBB delegelerini kutluyor; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'na tüm camiamıza teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Ahmet Oğuz Çapan