Taze nişanlı Kadir Ezildi hastaneye kaldırıldı! Taze nişanlı Kadir Ezildi hastaneye kaldırıldı!
  • Eski manken Deniz Akkaya, geçen günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda da, kızı A.Ö'nün telefonunu ele geçirdikten sonra kendisinden habersiz yurt dışı planları yaptığını öğrendiğini, telefonuna el koyduğunu ve kızının saldırısına uğrayıp kendisini 1,5 saat balkona kitlendiğini iddia etmişti.

Akkaya bu olayın peşinden kızını Sosyal Hizmetler Kurumu'na bıraktığını öne sürmüştü.

  • Akkaya, olay ile ilgili de "Burnu sürtsün diye devlete verdim." gibi sözlerle dehşete düşürmüştü.

Deniz Akkaya kızıyla yaşadıklarını sosyal medyada anlattı: Bana saldırdı, beni balkona kilitledi Deniz Akkaya kızıyla yaşadıklarını sosyal medyada anlattı: Bana saldırdı, beni balkona kilitledi

 

BAKANLIK KORUMAYA ALDI

  • Ancak olaylar eski manken Akkaya'nın anlattığından daha farklı geliştiği öğrenildi.
  • Açıklamaların ardından Akkaya'nın iddia ettiği gibi kendisinin değil Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın harekete geçerek 16 yaşındaki A.Ö'yü koruma altına aldığı ortaya çıkmıştı.

16 YAŞINDAKİ KIZIN İFADESİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

  • Akkaya'nın "telefonunu aldığım için bana şiddet uyguladı" dediği kızının olay hakkındaki ifadesi ortaya çıktı. Meğer mesele telefon değilmiş.

 

"8-9 AYDIR ŞİDDET GÖRÜYORUM"

  • Odatv'ni haberine göre, A.Ö. ifadesinde annesi ile son dört yıldır anlaşamadıklarını son 8-9 aydır da şiddet gördüğünü anlattı.
  • Olayın yaşandığı gün de okuldayken annesi ile telefonda tartıştıklarını eve gelince de tartışmanın büyüdüğünü söyleyen A.Ö. ifadesinde şunları söyledi:

"SENDEN NEFRET EDİYORUM, SENİ İSTEMİYORUM, ARTIK GİT BABANLA YAŞA"

"Saat 20:00 sularında annem beni yanına çağırıp bana bağırmaya başladı. Bana 'senden nefret ediyorum, seni istemiyorum, artık git babanla yaşa, çok yoruldum' gibi şeyler söyledi. Sonra bana 'odana git ya babanı ara ya dedeni 30 dakika içinde evden çık' dedi. Ben odama gidip yata oturdum, babama yazacağım sırada annem de peşimden geldi. Yatağımın üzerinde duran büyük kablosuz kulaklığımı alıp bana doğru fırlattı. İçinde demir termos bulunan çantamı bana doğru fırlattı. Çeneme geldi. Canım acıdığı için 'oha' dedim. Bana 'hemen kalk makineyi boşalt, ben senin hizmetçin değilim' dedi. Ben de 'anne zaten hep yapıyorum, sadece bugün yapmadım' dedim.

"O.ÇOCUĞU, KÖTÜ TOHUM, ŞEYTAN"

Annem bana 'benimle bu ses tonuyla konuşamazsın' deyip yüzüme 3-4 kez tokat attı'. Herhangi bir tepki vermedim. Annem odamdan çıkınca çamaşır odasına gittim. O sırada annem arkamdan 'o. çocuğu, kötü tohum, şeytan...' gibi hakaretler etti. Ben çamaşır odasından döndüğümde odamda telefonumun odamda olmadığını gördüm. Annemin aldığını fark ettim. Annem beni salona çağırdı. Bana 'babana beni mi şikayet ediyorsun, tokat attığımı nasıl söylersin' gibi şeyler söyledi.

"BOĞAZIMA SARILDI, TOKATLADI"

Yanlışlıkla telefonumu kapatmış, bana 'şifreni ver' diye bağırdı. Vermeyince boğazıma sarıldı. Telefonumu elinden almaya çalıştığımda bana 2-3 kez tokat attı. Saçımı çekti. Eliyle kafamın arkasına tokat şeklinde 5-6 kez vurdu. Ben kolunu tutuyordum, ayağım kaydı yere düştüm. Ben yerdeyken annem ayağı ile 2 kere kafama vurdu.

"ANNEM BAĞIRINCA KOMŞULAR TOPLANMAYA BAŞLADI."

Ondan sonra annem balkona çıktı. Ben de peşinden balkona çıktım. Balkon kapısının önünde duruyordum. Balkon kapısını kilitlemedim. Annem 'telefonunu aşağıya atacağım' demeye başladı. 'Anne telefonumu ver içeriye girelim' dedim. Annem bağırınca komşular toplanmaya başladı. Annem 'kızım zorla tutuyor beni' dedi. Sonra avukatını aradı. Polisler geldi."

ŞİKAYETÇİ OLDU

  • İfadesinde annesinden şikayetçi olduğunu söyleyen A.Ö., "Konu ile ilgili olarak beni darp ve hakaretlerde bulunan öz annemden davacı ve şikayetçiyim. Mümkün olması durumunda dedem Muzaffer Akkaya'ya teslim edilmek istiyorum" dedi.

OKULA GİTMİYOR

  • 30 gün boyunca Sosyal Hizmetler Kurumu'nda kalacak olan A.Ö.'nün 10 gündür okula gitmediği öğrenildi.
  • Önümüzdeki hafta sınavları olan A.Ö. kurumda 13-18 yaş aralığındaki çocuklar ile birlikte kalıyor.
  • Birlikte kaldığı çocukların istismar mağduru ve travmatik olaylar yaşadıkları öğrenildi.
Editör: Ahmet Oğuz Çapan