Göreve geldiği günden bu yana "Daha Temiz ve Yaşanabilir Bir Nizip" hedefiyle temizlik işlerinden fen işlerine kadar birçok alanda yenilikçi projeleri hayata geçiren Başkan Ali Doğan, yerel yönetimler arası dayanışma kanallarını kullanarak ilçeye yeni yatırımlar kazandırmayı sürdürüyor.
Bu kapsamda TBB ile yürütülen görüşmeler neticesinde belediye envanterine dahil edilen yeni hizmet aracı, Ankara’dan hareket ederek kısa süre içerisinde ilçeye ulaşması bekleniyor.
"Hizmet kalitemizi artırıyoruz"
Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ali Doğan, araç filosuna dahil edilen her yeni aracın Nizip halkına daha hızlı ve etkin hizmet olarak yansıyacağını vurguladı.
Belediyenin operasyonel gücünü artırmaya odaklandıklarını belirten Doğan, şunları kaydetti:
"Gücümüze güç, hızımıza hız katıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana araç filomuzu gençleştirmek ve eksiklerimizi tamamlamak adına yoğun bir mesai harcıyoruz. TBB’nin hibe desteğiyle bünyemize kattığımız yeni çöp toplama aracımızla temizlik hizmetlerindeki kapasitemizi artırıyoruz. Yerel yönetimler arasındaki dayanışma ruhuyla hem hizmet kalitemizi yükseltiyor hem de şehrimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlıyoruz. Desteği ve katkılarından dolayı TBB Başkan Vekili Sayın Vahap Seçer’e teşekkür ederiz."
Yeni aracın, ilçedeki çevre temizliği ve katı atık yönetimi çalışmalarında aktif olarak kullanılacağı bildirildi.





