REFORM HABER - Yeniden Refah Partisi Gaziantep’te Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Dr. Mehmet Ös,  milletvekili aday adayı oldu.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesinde partilerdeki milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi’nde de milletvekili aday adayları resmi başvurularını il başkanlığına teslim etmeye başladı.

Dr. Mehmet Ös, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

FriHgoDWIAIgDoo

Dr. Mehmet Ös, şunları söyledi:

 “Başarılı bir şekilde sürdürdüğümüz eğitim sektöründeki hizmetlerimizi, siyaset kurumunda da  bayrağı daha ileriye ve daha başarılı şekilde taşıyabilmek, milli görüş davamıza, ülkemiz ve şehrimiz adına hayırlı ve başarılı işlere imza atabilmek için göreve talip oldum. Hak için mücadelede, bu kutsal davanın bir neferi ve vekili olarak mücadele etme kararı aldık. Bu karar doğrultusunda ‘iman varsa imkân vardır’ diyoruz ve Gaziantep'te Yeniden Refah Partimizin çatısı altından milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal buhranın çözüme kavuşması için göreve talibim.

‘’Yeniden büyük Türkiye için hep birlikte top yekun mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeliyiz’’ diyen Mehmet Ös, şöyle devam etti:

‘’Devleti yönetenlerin liyayakata sahip olduğu, adil bir düzen için Yeniden Refah Partisi diyoruz.

 Üretimin ve istihdamın arttığı refah ve maneviyatın ön Planda olduğu Yeniden Büyük Türkiye için, adam kayırmacanın son bulduğu, ihalelerin daha şeffaf yapıldığı, dürüst adil bir düzen için Yeniden Refah Partisi. Vatandaşa yakın, doğruları söyleyen, makam için değil millet için çalışan bir anlayış için Yeniden Refah Partisi. Bu nedenle milletvekili aday adayıyım.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın kurduğu milli görüşte buluşalım. Bayrağı devir alan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile mücadelemize devam etmek için Yeniden Refah Partisine katkı sunmak için mücadele ye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Gaziantep İl Başkanlığımıza adaylık başvurumuzu yaptık.’’