REFORM HABER- Türkiye'nin içecek sektöründeki en önemli markaları arasında yer alan MahmoodTea ve MahmoodCoffee, dünyanın en büyük yiyecek ve içecek fuarı olan Dubai Gulfood'da  büyük ilgi görüyor.

DÜNYANIN EN BÜYÜK YİYECEK-İÇECEK FUARI

Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenen Gulfood Gıda Fuarı 26. kez kapılarını açtı. 25 Şubat'a kadar açık kalacak olan fuar dünyanın en büyük yiyecek-içecek fuarı olarak gösteriliyor. Küresel yiyecek-içecek ürünlerini en yeni ve en iyi fiyata tedarik etme fırsatını sunan Gulfood, 120 ülkeden 5 binden fazla firmayı ağırlıyor.

Fuara her yıl düzenli olarak katılan firmalar arasında yer alan Altunkaya Grup markaları yine, dünyanın dört bir tarafından gelen ziyaretçilerin gözdesi haline geldi.  Dubai 26. Gulfood Fuarı'nda Türkiye'nin en önemli dünya markaları arasında yerini alan MahmoodTea ve MahmoodCoffee fuar süresi boyunca ziyaretçilere ikram edilecek. Fuarın ilk gününde MahmoodTea ve MahmoodCoffee dünyanın birçok ülkesinden ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.



ALTUNKAYA LİDERLİĞİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

Fuar süresince on binlerce ziyaretçinin severek içtiği MahmoodTea ve MahmoodCoffee sektördeki pazar payını artırarak bütün ülkelerde söz sahibi olmak istiyor. Farklı sektörlerde dünya liderliğine soyunan ve markalarıyla Türkiye'nin dünyadaki gururu haline gelen Altunkaya Grup Dubai 26. Gulfood 2021 Fuarında liderliğini bir kez daha gösterdi. Fuarda yer alan modern standı ve ürünleriyle ziyaretçi akınına uğrayan Altunkaya Grup'a fuarın en çok ziyaret edilen standı oldu.



TÜRKİYE'Yİ DIŞ PAZARDA TEMSİL EDİYOR

Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı MahsumAltunkaya hedeflerinin dünyanın bütün ülkelerinde Türkiye'nin markası olarak yer almak olduğunu ifade etti. Markalaşmanın ihracattaki önemine de değinen Başkan MahsumAltunkaya, “Altunkaya Şirketler Grubu merkezi Gaziantep'te bulunan ve birçok alanda faaliyet gösteren büyük bir işletmedir. Gıda sektöründen içecek sektörüne, sağlık ve temizlik sektöründen tarım ve hayvancılık sektörüne kadar birçok alanda Türkiye'yi dış pazarlarda temsil etmektedir” dedi.

İki bine yakın çalışanı olduğunu belirten Altunkaya, “Altunkaya Şirketler Grubu 1980 yılından beri Türkiye'ye değer katmakta ve sürekli büyüyüp gelişmektedir. Faaliyetlerinin büyük bölümünü ihracat kanalında sürdüren Altunkaya Şirketler Grubu, elliden fazla ülkeye satış yapmakta ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.