Malazgirt Fakültem Eğitim Kurumları Müdürü Ercan Öztürk, üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından kurum öğretmenleriyle birlikte değerlendirme toplantısı yaptı. Fakültem Eğitim Kurumları’nda geleneğin bozulmadığını söyleyen başarılı eğitimci Öztürk, “Her 10 öğrencimizden 7’sini hayal ettikleri üniversite ve bölümlerle buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu yıl 3 tıp fakültesi çıkararak Malazgirt’e bir ilki daha yaşattık. Toplamda 6 Tıp, 5 Diş Hekimliği, 3 Hukuk Fakültesi, 1 Eczacılık, 13 Mühendislik, 4 Mimarlık, 12 Özel Eğitim Öğretmenliği başarısına ulaştık. Ayrıca çok sayıda öğrencimiz de çeşitli bölümlere yerleştiler” diye konuştu.

ÖZTÜRK: BAŞARIYA KAYITSIZ KALMAYIN

“Fakültene giden yol fakültemden geçer” diyen Öztürk, üniversite sınavlarında her geçen yıl daha büyük başarılar yakaladıklarını ifade etti. Öğrencileri, 720 saatlik özel bir müfredatla buluşturduklarını dile getiren Öztürk, “Verimli ders çalışma takip sistemimiz, çeşitli kaynaklardan soru bankaları, sınıf bazında ve bireysel danışmanlık hizmeti, öğretmen gözetiminde zorunlu etüt saatleri ve alanında uzman öğretmen kadromuzla öğrencilerimiz istedikleri bölüm ve üniversitelere yerleştiler. Her zaman diyoruz başarıya kayıtsız kalmayın” şeklinde konuştu.

ERKEN KAYIT AVANTAJLARI BAŞLADI

2021-2022 eğitim-öğretim yılı için kayıt döneminin başladığını hatırlatan Kurum Müdürü Ercan Öztürk, erken kayıt avantajlarının kısa süreli olduğunu bildirdi.  Yeni eğitim-öğretim yılının tüm Malazgirtli öğrenciler, öğretmenler ve velilere hayırlı olmasını dileyen Öztürk, kayıt bilgisi için tüm hemşerilerini kurumlarına beklediklerini belirtti.