Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü yapılanmasında el koyduğu ve 22 Aralık'ta ihale ile satılacağını duyurduğu, Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün ihale süreci 4 Ocak 2022'ye öteledi

TMSF'nin, daha önce 22 Aralık 2021 olarak duyurduğu Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün ihalesine ilişkin süre uzatım ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

İlana göre, Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin mal, hak, varlıklar ile sözleşmelerinden oluşan bütünlüğün ihalesi, 4 Ocak 2022 saat 15.30'da gerçekleştirilecek.

Muhammen bedeli 1 milyar 179 milyon lira olarak belirlenen bütünlük, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle ihaleye çıkarılacak.

İhale, TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.

Öte yandan NAKSAN Plastik'in satışı ile Gaziantep'te yerleşik OBA Makarna'nın ilgilendiği ve yabancı bir ortak ile ihaleye gireceği konusunda bazı iddialar var. OBA Makarna kapasite büyüklüğü açısından sektöründeki en büyük şirketlerden biri olarak değerlendiriliyor. (yurthaberleri.net)