Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! İkinci kez kaza yerine gitmiş, firar için baba da arabadaymış: Sürekli annesine bunu söylemiş.

T J Mqo Q Q

''ANNE BENİ AFFET ARAÇ PERT OLDU''

Hızlıydı, kural tanımadı. Bir çocuk babası Oğuz Murat Acı'yı hayattan kopardı. Türkiye'yi şoke eden kazada yeni detaylara ulaşıldı. 17 yaşındaki sürücünün, "Anne beni affet, araç pert oldu'' dediği oraya çıktı.

OĞUZ MURAT ACI'YI HAYATTAN KOPARDI

Kaza, İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta yaşanmıştı. 16 yaşındaki sürücü ATV tipi araçlara çarparak Oğuz Murat Acı'yı hayattan koparmış, 4 kişiyi de yaralamıştı. Sürücü Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok, kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçmış, ardından ise Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmişlerdi.

ŞOFÖRÜN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'nin konuştuğu kazayla ilgili yazar Eylem Tok'u kaza yerine götüren şoförün ifadesi ortaya çıktı. Şoför ifadesinde, "Eylem Hanım'ı olay yerine götürdüm. Timur'u arabaya oturttu. Timur şoktaydı, sürekli 'Anne beni affet, araç pert oldu' diyordu" dedi.

EŞİ "HAVAALANINA DOĞRU GİT" DEMİŞ

Şoförün ifadesinde ilginç bir detayda vardı. İfadeye göre Eylem Tok'u eşinin aradığı ve "Havaalanına doğru git" şeklinde talimat verdiği ortaya çıktı.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Gaziantep’te astsubayın öldüğü midibüs kazası kamerada Gaziantep’te astsubayın öldüğü midibüs kazası kamerada

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürücü ve annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Zanlıların Interpol vasıtasıyla Türkiye'ye iadeleri istendi.

Kaynak:CNN Turk