"Kara para aklama" ve "vergi kaçırma" suçlamalarından tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın ardından davaya dahil edilen sosyal medya fenomenlerinden Eylül Öztürk, Polat çiftine verdi veriştirdi.

Eylül Öztürk, Dilan Polat'a kin kustu: Güzellik sektörünü bitirdi - Resim: 2

'Şampiyonlar ligi' olarak akıllarda kalan fotoğraf karesindeki birçok sosyal medya fenomeninin mercek altına alınıp soruşturmaya dahil edilmesine karşı eski dostu Polat hakkında yorum yapması istenen Eylül Öztürk, adeta öfke kustu.

Eylül Öztürk, Dilan Polat'a kin kustu: Güzellik sektörünü bitirdi - Resim: 3

"ÇOCUKLARIM ZARAR GÖRMESİN DİYE ADIMLARIMI DÜŞÜNEREK ATIYORUM"

Trendyol satışları durdurulan, mal varlıkları incelemeye alınarak birçok elemanını işten çıkarmak zorunda kalan Öztürk, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda şunları kaydetti:

Eylül Öztürk, Dilan Polat'a kin kustu: Güzellik sektörünü bitirdi - Resim: 4

"Suçu hapis yapmasını gerektirmiyorsa elbette çıksın ama bu demek değildir ki benim nezdimde suçu yok. Kimse kusura bakmasın aylardır burada ben ve ailem ne yaşadığımızı bir biz bir Allah biliyor.
Ben yıllardır çocuklarım zarar görmesin diye adımlarımı düşünerek atıyorum.

Eylül Öztürk, Dilan Polat'a kin kustu: Güzellik sektörünü bitirdi - Resim: 5

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Benim çocuklarımı kim düşünüyor? Herkesin ağzına s*çtı hareketleriyle, hayatını mahvetti. 

Devrim Özkan'dan bikinili pozlar! Son paylaşımına yorum yağdı Devrim Özkan'dan bikinili pozlar! Son paylaşımına yorum yağdı

Eylül Öztürk, Dilan Polat'a kin kustu: Güzellik sektörünü bitirdi - Resim: 6

"BEN Mİ SUÇU GÜNAHI OLMAYAN İNSANLARI HEDEF GÖSTERDİM?"

Babam mıydı daha bu olaylar ilk çıktığı zaman 'biz burdayız, siz Amerika'ya gidenlere bakın' diyen, gözünü belerte belerte konuşan. Ben mi konuştum? Ben mi suçu günahı olmayan insanları hedef gösterdim? Ben mi yaptım kendimi aklayacağım diye. Ne güzellemesi istiyorsunuz benden? Ben mi ekmekleri öpüp öpüp başıma koydum!

Eylül Öztürk, Dilan Polat'a kin kustu: Güzellik sektörünü bitirdi - Resim: 7

"BEN BAŞKASININ GÖRGÜSÜZLÜĞÜNÜ ÇEKMEK ZORUNDA MIYDIM?"

Ben başkasının görgüsüzlüğünü, şuursuzluğunu çekmek zorunda mıydım? Tek bir Dilan Polat güzellemesi duymaya tahammülüm yok. Benden hiçbir zaman Dilan Polat güzellemesi duymayacaksınız. Bir defa ağzımı açmadım ama yeter. Aylardır ne swinger’im kaldı, ne güzellik merkezim kaldı, ne uyuşturucum kaldı, ne kara param kaldı, artık yeter ya!

Eylül Öztürk, Dilan Polat'a kin kustu: Güzellik sektörünü bitirdi - Resim: 8

"HEPİMİZİN HAYATINI KARARTTI"

Hepimizin hayatını kararttı. Affetmiyorum! Tek üzüldüğüm şey, çocukları. Onlara çok üzülüyorum. Allah bir an önce annelerine kavuştursun. Ama benden uzak olsun.

Eylül Öztürk, Dilan Polat'a kin kustu: Güzellik sektörünü bitirdi - Resim: 9

"GÜZELLİK SEKTÖRÜNÜ BİTİRDİ"

Güzellik sektörünü bitirdi ya! Ağzına sı*tınız piyasanın ya! Herkesi aynı kefeye koydular bunlar yüzünden! Kaç kişiyi ekmeğinden etti! Eğer güzellik merkezi denince akla sen geliyorsan düzgün davranmak zorundasın!"