Yılın ilk buğdayı GTB’de işlem gördü Yılın ilk buğdayı GTB’de işlem gördü

Kentsel dönüşüm alanında faaliyet gösteren firma ile kendisi hakkında yapılan söylemlere sert tepki  gösteren Fadıloğlu, “Benim hakkımda haksız dedikodu edenleri Allah’a havale ediyorum dedi.

Başkan Fadıloğlu, “Kentsel dönüşüm ihalesi yaptık. Bilboarda çıktık, ilana verdik, hatta şehirdeki birkaç müteahhit firmaya giderek gelin ihaleye girin dedik. İlk ihaleye katılım oldu. İkinci etaba da oldu ancak 3 ve dördüncü etaba kimse girmedi. Bir firma bu işi üstlendi ve zamanında yaparak İpekyolu kentsel dönüşümü büyük oranda tamamladı. Bu sırada firmanın baş harflerinden yola çıkarak benimle firmayı ortak göstermek isteyenler oldu. Ben bu dedikodu kazanında cevap vermedim ama şimdi cevap veriyorum. Ben burada dedikodu çıkaranlara ‘Vicdansızlık yapmayın Allah’tan korkun. Adamın firmasının baş harfleri ile benim isim ve soyismi birbirine bağlayarak algı oluşturmak tuhaf insanların işidir. Beni ve yardımcımı bu işle ortak gösterdiler. Benim verilmeyecek hesabım yok, belediyenin bir kuruşuna zarar ettirmemek için üç dönemdir neler yaptığımı bu kent gördü.” ifadelerini kullandı.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, değil kendisinin bir  Belediye Meclis Üyesinin bile ihaleye girmek veya belediyeye ürün satmasına müsaadesi olmadığını sözlerine ekledi.