Fatma Şahin, 65 yaş üstü emeklilerin suyu yüzde  20 daha ucuza kullanacağını duyurdu.

Emekli Kart tanıtım toplantısında emeklilerle iftarda bir adaya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in toplantısına AK Parti kurmaylarının yanında TBMM İdare Amiri MHP Milletvekili Sermet Atay, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik ile çok sayıda emekli  sayıda katıldı.

Başkan Şahin İftar sonrası sonrası yakından ilgilendiği emeklilere Emekli Kart’ın tanıtımını  yaptı.

“Emekli Karta” sahip 65 yaş üstü bir emeklinin suyu yüzde 20 daha ucuza kullanacağını kaydeden Fatma Şahin, dakikalarca alkışlandı.

Başkan Şahin, konuşmasında, “Emeklilerimiz için Emekli Kart’ı hayata geçiyoruz. Peki içeriğinde neler var? İlk müjdemizi açıklıyoruz.

65 yaş üstü emeklilerimize su kullanımında yüzde 20 indirim yapacağız “dedi.

Açıklamasını güçlü ve vefalı Gaziantep etiketi ile paylaşan Başkan Fatma Şahin’in önümüzdeki günlerde emeklilere başka müjdeler vermeye devam edeceği öğrenildi.

Şahinbey Belediyesi minik masa tenisçilerini ağırladı Şahinbey Belediyesi minik masa tenisçilerini ağırladı

Tüm sosyal tesislerden yüzde 20 indirimli yaralanacak.

Fatma Şahin bir diğer müjdeyi  ise şöyle açıkladı:

"65 yaş üstü emeklilerimiz EmekliKart’ları ile Gaziantep Büyükşehir Belediye’sinin tüm sosyal tesislerinden yüzde 20 indirimle faydalanabilecekler''diye konuştu.

2024  yılı Emekliler yılı ilan edilmişti 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılını "Emekliler Yılı" ilan etmişti . Bakanlıklar ve ilgili kurumlar emekli destekleriyle ilgili çalışmalarını son aşamaya getirdi. Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın elektrik, doğalgaz ve gıda desteklerinden, en düşük emekli aylığı alanların da yararlanması sağlanacak. Emeklilere yapılacak sosyal destekler için "emekli kart" tasarlanması ve bu karta yükleme yapılması düşünülüyor.